Cnm bencede bekle. Evet gec ama pzrtesi kanda negatfti cnm gec dollenme olablr dyr herkss cnm haftaya randevm var bakalm ins ckar cnmEşimde istemiyor zaten erkenden test yapmamı geçen ay erkenden yapıp öğrenmiştim sonra kanama oldum. Bu sefer 5 gün daha bekliycem olmazsam eğer o zaman test yaptırıcam. 15 gün uzun bir süre şimdi versene kanını baktır
Canımmm az önce duşa girdim duştan çıktıktan sonra çok açık kahve akıntım geldi sonrada ufak bi kırmızı renk kan pıhtısı geldi kesildi ondan sonra adetim mi başlayacak acabaCanm bence bekle birqz kesin sonc almak icin cnm bence hamilr olablrsn kimyasldan snra dger ay hamile kalablysn galiba bak cnm brnim 14 gun oldu adet olmadm cnm kahverengi akntm var bende yerlesme kanamasi dusnyrm haftqya lan vercm mesal sende bekle cnm
Cnm galiba yada tekrr kimyasal yasdn cnmCanımmm az önce duşa girdim duştan çıktıktan sonra çok açık kahve akıntım geldi sonrada ufak bi kırmızı renk kan pıhtısı geldi kesildi ondan sonra adetim mi başlayacak acaba
Canim hamileymisin sevindim insallah Allah kucagina almayi nasip eder senle mesajlasmistik hayit suyu falan tavsiye etmistim yaptinmi biseyler kendilindenmi oldu?@busraangell bahsettiği benim galiba :) cnm dediği gibi iki kimyasal gebelik yaşadım birş geçen aydı hamdolsun şuan yine hamileyim hiç korkma inşallah hamilesindir
Canim hamileymisin sevindim insallah Allah kucagina almayi nasip eder senle mesajlasmistik hayit suyu falan tavsiye etmistim yaptinmi biseyler kendilindenmi oldu?
Döllenme oluyor betahcg bir yere kadar ulaşabiliyor, sonra embriyo canlanmadan yani rahime tam yerleşemeden kanamayla atılıyor demek canımKimyasal gebelik tam olarak nedir arkadaşlar.
hmmm teşekkür ederimDöllenme oluyor betahcg bir yere kadar ulaşabiliyor, sonra embriyo canlanmadan yani rahime tam yerleşemeden kanamayla atılıyor demek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?