Kimyasal gebelik geçirdikten sonraki dönem?

• Konu Sahibi Konu Sahibi byt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

byt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2017
42
7
1
33
Arkadaşlar merhaba. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. 21. Mart'ta kanamam başladı 3 gün falan sürdü sonra kesildi. Normalde 18 Nisa'nda tekrardan adet görmem gerekiyordu. Puanlık 3 gün gecikme var. Dün doktorumu aradım gebe misin yoksa kız gene diye cevap verdi. Test yapıyım mı diye sordum artık korkuyorum da test yapmaya. 5 gün sonra yap haberleşelim dedi. Kimyasal gebelikten sonra burda da okumuştum peşinden gebe kalan çok acaba gebe miyim yoksa bu ay düzensizlik mi oldu

Canm benim burda arkadsmda iki kere kimyasal gecirdi gecen ayda gecrdi ve kiz bu ay hamile kaldi bilgin olsun senn normlde gecmyrsa gunn bu kadr test yaparsn vkar cnm hamilelik

Bu yaşıma kadar gün şaşmadı hiç ama belki diyorum geçen ay kimyasal geçirdiğim için günümde değişiklik mi oldu korkuyorum da gidip baktırmaya doktorumu dinleyip beklesem mi acaba 5 gün daha

Canm bence bekle birqz kesin sonc almak icin cnm bence hamilr olablrsn kimyasldan snra dger ay hamile kalablysn galiba bak cnm brnim 14 gun oldu adet olmadm cnm kahverengi akntm var bende yerlesme kanamasi dusnyrm haftqya lan vercm mesal sende bekle cnm

Eşimde istemiyor zaten erkenden test yapmamı geçen ay erkenden yapıp öğrenmiştim sonra kanama oldum. Bu sefer 5 gün daha bekliycem olmazsam eğer o zaman test yaptırıcam. 15 gün uzun bir süre şimdi versene kanını baktır

Eşimde istemiyor zaten erkenden test yapmamı geçen ay erkenden yapıp öğrenmiştim sonra kanama oldum. Bu sefer 5 gün daha bekliycem olmazsam eğer o zaman test yaptırıcam. 15 gün uzun bir süre şimdi versene kanını baktır
Cnm bencede bekle. Evet gec ama pzrtesi kanda negatfti cnm gec dollenme olablr dyr herkss cnm haftaya randevm var bakalm ins ckar cnm

Canm bence bekle birqz kesin sonc almak icin cnm bence hamilr olablrsn kimyasldan snra dger ay hamile kalablysn galiba bak cnm brnim 14 gun oldu adet olmadm cnm kahverengi akntm var bende yerlesme kanamasi dusnyrm haftqya lan vercm mesal sende bekle cnm
Canımmm az önce duşa girdim duştan çıktıktan sonra çok açık kahve akıntım geldi sonrada ufak bi kırmızı renk kan pıhtısı geldi kesildi ondan sonra adetim mi başlayacak acaba

Canımmm az önce duşa girdim duştan çıktıktan sonra çok açık kahve akıntım geldi sonrada ufak bi kırmızı renk kan pıhtısı geldi kesildi ondan sonra adetim mi başlayacak acaba
Cnm galiba yada tekrr kimyasal yasdn cnm

Cnm ben agustosta kımyasal gebelik yasadım sonraki ay 6 gun gecıkmem oldu gecıkmemin 2-3 gunu tam hatırlamıyorum ben idrat testi yapttm ve pozitif cıktı idrar testınden sonraki gün doktora gittim beta baktırdım ve 5 cıktı. Sanırım o ayda kımyasal gebelik gecirdim . Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun cnm

Lekeden sonra 6 saat geçti daha da gelmedi henüz ne kan ne de leke :(

Ben ocakta kimyasal geçirdim hemen ertesi ay tekrar kimyasal geçirdim. Bir ay dinlendim, bu ay çok umutluyum, bal tarçın çörek otu, civan perçemi, hayıt tohumu, hindistan cevizi yağı, yumurtlama testi

@busraangell bahsettiği benim galiba :) cnm dediği gibi iki kimyasal gebelik yaşadım birş geçen aydı hamdolsun şuan yine hamileyim hiç korkma inşallah hamilesindir

Az önce kanamam geldi çok az gene kesildi çıldırıcam gelecekse tam gelsin bari :(

@busraangell bahsettiği benim galiba :) cnm dediği gibi iki kimyasal gebelik yaşadım birş geçen aydı hamdolsun şuan yine hamileyim hiç korkma inşallah hamilesindir
Canim hamileymisin sevindim insallah Allah kucagina almayi nasip eder senle mesajlasmistik hayit suyu falan tavsiye etmistim yaptinmi biseyler kendilindenmi oldu?

Canim hamileymisin sevindim insallah Allah kucagina almayi nasip eder senle mesajlasmistik hayit suyu falan tavsiye etmistim yaptinmi biseyler kendilindenmi oldu?

Amin canım çok saol evet bal tarçın çörek otu yapmıştım bu ay :)

Kimyasal gebelik tam olarak nedir arkadaşlar.

Back
X