Kimyasal gebelik geçirdim yardımcı olur musunuz

birmeselemvr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2024
101
20
13
kimyasal gebelik geçirip adet oldum bi sonraki hamilelik için beklemeliyim yoksa sorun olmaz mı bilen varsa yardımcı olur musunuz

Peki tekrar hamile kalır mıyım sizce kolay mı olur yoksa böyle olduğu için daha mı zor artık kalmam

Böyle oldu bi dahakine zor olur diye bişey yok. Kimyasal gebelik çok yaygın bişey aslında çoğu kadın da yaşıyor, kimi test falan sürekli yapıyorsa farkediyor, bunu farketmeden adet olan da var. Allah'ın izniyle olur yine neden olmasın. Kendinizi üzmeyin.

Çok ağladım inş olur

Çok ağladım inş olur
Aynı şeyi yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum çok üzücü bı durum ilk defa yaşadim kimyasal gebelik ve doktorun yanından çıkarken beta degerimin düştüğünü öğrendikten sonra eşimin omzunda kendimi buldum ikimizde çok üzülmüştük ama rabbim güç veriyor hayırlısı böyleymiş deyip tevekkül ediyoruz en azından iyi tarafından bakın döllenme oluyor bu çok iyi bı şey sadece Zaman ve sabr
Kimyasal gebelikten sonra korunma gerekmiyor diye biliyorum çünkü tam olarak kese görünmedi kese oluştuğu zaman rahim kendini hamile olarak benimsiyor ve bütün vücut ona göre hareket ediyo gerçek anlamda bı düşük olunca ilişki yasağı koyuyorlar bu yüzden bence korunmaniza gerek yok

Aiİn

Sizin oldu mu sonradan Rabbim bidaha hiçbirimize yaşatmasın.

Aiİn

Sizin oldu mu sonradan Rabbim bidaha hiçbirimize yaşatmasın.
Amin inşallah
Hayır zaten benimde çok yeni Şubat in başında oldu eşimin şehir dışında işleri olduğu için bir aydır ayrıyız aslında bı yandan iyi oldu böylesi çünkü burda olsaydı yine çocuk dusunucektik en azından ben bu süreçte psikolojikmen toparlandım ruhen ve fiziken kendimi daha iyi hissediyorum
Herşeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…