Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yoğun kanama ve yumurtalıklarda sancı var normal mi adet sancısı gibi deil sadece yumurtalıklarda ???
Evet canım kimyasal gebelik yaşadımKanama varmi yogun kanama demissin kimyasaldir ozaman sen hamileydin cnm dimi dogru hatirliyorum
Evet canım kimyasal gebelik yaşadım
Şuanda gebelik testim daha koyu üstüne mi gördüm acaba yada dış gebelik mi bilmiyorum eşimi aradım dr gidicezDemekki saglikli diilmis cnm uzulme rabbim tekrar verir saglikla insallah bende cok yasadim kimyasal oluyor yani
Şuanda gebelik testim daha koyu üstüne mi gördüm acaba yada dış gebelik mi bilmiyorum eşimi aradım dr gidicez
Baktırdım 3 gün önce 18 bu gün 170 yani üstüne görmüşüm galiba :))Allah allah gidip baktirman gerekiyor haber et bizede olurmu merak ettim
Baktırdım 3 gün önce 18 bu gün 170 yani üstüne görmüşüm galiba :))
Saol canım bildiğin adet kanaması kan tahlili yaptırmasam adet oldum derdim sadece ben 4 gün çok 3 gün az olur biterim bu 2 gün çok 2 gündür bitecek kadar azaldıCok mu yogundu cnm neler yasadigini yaz da arkadaslara destek olalim ustune gorme nasil oluyormus diye ogrenmis olurlar hem.
Hayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim
Saol canım bildiğin adet kanaması kan tahlili yaptırmasam adet oldum derdim sadece ben 4 gün çok 3 gün az olur biterim bu 2 gün çok 2 gündür bitecek kadar azaldı
Aynen öyle şok yaşıyorum hala :))Anladim canim baya baya ustune gormussun demekki :)
Bende geçen ay kimyasal geçirdim aynı üstüne görme yaşamıştım.bu ayda şüpheliyim regl gördüm ama ilk gün leke şeklinde üç gün normalden biraz az son gün bişey gelmedi.test yaptım bişey yoktu.ertesi gün baktım ikinci çizgi silik.Bende acaba yine mi üstüne gördüm diye düşündüm inşallah benimde senin gibidir yazını okuyunca daha çok umutlandim :)Çok yoğun kanama ve yumurtalıklarda sancı var normal mi adet sancısı gibi deil sadece yumurtalıklarda ???
Canım yaptın mı test?Mrb kizlar bende yeni geldim araniza ben kasimda kimyasal gebelik yasadim. Aralikta tam gununde 4 gun adet oldum normalde 6 gun olurdum.simdi adetime 5 gun kaldi bas agrilarim basladi midem hafiften bulaniyor kasiklarimda agri var kimyasal gebelik zamanida hamileligimi ogrenmeden boyle belirtiler yasamistim adetime 7 gun kala. Biraz uzun oldu ama hamile olabilir miyim tekrar arada akintimda geliyor idrar testini ne zaman yapayim
Yok canim tam gununde adet oldum acaba psikoloj miydi anlamadim ama o kadar gercekti kiCanım yaptın mı test?
İnsan kendini dinleye dinleye psikolojik belirtiler buluyor canım, ben yıllardır aynı şeyleri yaşiyorum. Enteresan olan kimyasal da olsa gebelik yaşadığımda belirti falan olmuyo nedenseYok canim tam gununde adet oldum acaba psikoloj miydi anlamadim ama o kadar gercekti ki