- 7 Ocak 2017
- 181
- 78
- 18
- 35
- Konu Sahibi Deryadenizsensin
Kızlar kimyasal gebelik geçirenler öğrendikten kaç gün sonra kanama yada lekelenme başladı yada en gec kaç günde belli olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben aralıkta 6 haftaya girmiştim kontrole gitmiştim kontrole gittiğim gün kahverengi leke gelmişti zaten o gün randevuya gittim doktor baktı kesede çok az gelişmiş embriyo vardı yani bebek gelişmemiş di eve geldim belki geç gelişiyor dedi iğne verdi düşük onleyici eve geldim akşama doğru kanama başladı diğer gün gittim düşüyor dedi 6 gün sürdü benimKızlar kimyasal gebelik geçirenler öğrendikten kaç gün sonra kanama yada lekelenme başladı yada en gec kaç günde belli olur
4 gun sonra canim benim de 4 gun adet gecikmesi yasadim sonra kahve leke geldi adet kanaması gibi oldu sonra acildi oyle 7 8 gun surdu ama canini sikma oluyor daha cabuk benim de hcg 35 cikmisti ben oyle kese falan da gormedim bi var bi yok oldu yani insan cok üzülüyor ama dedigim gibi rabbim nasip ediyo daha cabuk oluyoKızlar kimyasal gebelik geçirenler öğrendikten kaç gün sonra kanama yada lekelenme başladı yada en gec kaç günde belli olur
hamile oldgmu ogrnmemle sumesi arasinda 4 guj var 5.gunu kahverengi akintiyla basladi o gun deger 507 di sabahsi 339 a dustu kanama basladi iki gun sonrasi 113 o gun parca dustu ve kanama cogaldi canim.yedi gun surdu kanamamKızlar kimyasal gebelik geçirenler öğrendikten kaç gün sonra kanama yada lekelenme başladı yada en gec kaç günde belli olur
Kızlar kimyasal gebelik geçirenler öğrendikten kaç gün sonra kanama yada lekelenme başladı yada en gec kaç günde belli olur
Doktorlarda korkutmak için fırsat bekliyorlar gibi bu kadar düşük beta hcg dış gebelik olmazmış canım en az 500 lerde başlarmış boşuna üzmüşler seniBen adetime 3 gun kala ayagimda bi problemle doktoro gittim emara sokacakti belki hamileyim girmeyecem dedim kan testinde 7.5 cikti cok yeni olabilir dedi 2 gun sonra tekrar yaprim 11.88 cikti dis gebelik olabilir dedi eve geldim nette dis gebeligi arastirdim cok korktum 2 gun agladim kimsede yok yanimda adetim 4 gun gectikten sonrada asiri agrili sekilde adet oldum 4 gun surdu sonradan yasadigimin kimyasal gebelik oldugunu ogrendim 2 ay oldu ama hic bir belirti yoktu ilk ogrendigimiz zaman