kimyasal gebelik geçirip tekrar hamile kalmak isteyenler

eos59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
326
0
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar;
geçen ay bir kimyasal gebelik geçirdim ve gerçekten çok üzüldüm
benim gibi kimyasal gebelik gecireniniz var mı ve doktorunuz neden olarak ne söledi?

ben temmuzda örendikten bir hafta sonra düsük yaptim... herhalde kimyasal gebelik oluyor, ben yurtdisinda oldugum icin pek bilmiyorum...doktorlar bana sadece normal dedi..hatda cogu kadin farkina bile varmiyo dedi. Internetde okudugum kadariyla cogu hemen 1-2 aya kalmaz hamile kaliyo...ama bende hala tik yok....hic degilse kücücük bir umudumuz var, hamile kalabiliyoruz.

geçmiş olsun canım evet benim doktorumda bir sorun olmadığını her 100 kadından 50 sinin bunu yaşadığını söledi. tabi hamile kalabilmek insanı rahatlatıyo en kısa zamanda yine olur bebişlerimiz ve bize sıkı sıkı tutunurlar inşallah. senin ne kadar gecikmen olmuştu ilk gebeliğin ben olmam gereken adet günümden 15 gün sonra kaybettim bebeğimi

selam kızlar bende geçen kasım ayında düşük yaptım doktorum normal olduğunu söyledi her kadın bunu yaşarmış fakat anlamazmış adet gecikmesi yaşadığını düşünürmüş şimdi düşünüyorumda belki daha öncede yaşamış olabilirim neyse nasip diyorum.bunun sebebine gelince bebeğin kromozom bozukluğu olduğu için ve döllenmenin son zamanına geldiği için olmadığını söylüyorlar neyse allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. ayrıca 45 gün geçti üstünden ben hala adet olmadım siz kaç gün sonra olmuştunuz?

geçmiş olsun canım benim de 36 gün geçti bende olmadım hala. sen hamile falan olmayasın test yaptın mı tatlım?

geçmiş olsun canım benim de 36 gün geçti bende olmadım hala. sen hamile falan olmayasın test yaptın mı tatlım?

evet yaptım maalesef değildim ama sonrasında korktum yine kontrole gittim ve bi problem olmadığını çok kaliteli yumurtamın olduğunu bu vakitleri iyi değerlendirmemi söyledi bakalım belki kısmet bu ayadır darısı tüm isteyenlere

inşallah canım benim hamilelik haberlerini alırız:) iyi ki gitmişsin bak kontrole

ben de geçen sene geçirmiştim, zaten 15 aydır hamile kalamamıştım bi de böyle bir durum yaşayınca çok yıpranmıştım ama o gebelik devam etseydi onun doğacağı ay yine gebe kaldım (klomenle). yalnız biz o olaydan sonra atamalar sebebiyle zaten 7-8 ay ayrı şehirlerdeydik biraraya gelir gelmez kloemn kullandım ve o ay hamile kaldım belki birarada olsak daha da erken hamile kalabilirdim nasip tabi. korkmayın yani herkesin yaşadığı birşey bu, bebk sağlıklı olsa tutunurdu zaten önemli olan kendinizi toplayıp denemeye devam etmek eğer 1 yıl korunmasız ilişkiye rağmen olmuyorsa dr a mutlaka gidin ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…