Kimyasal Gebelik Hakkında

kartanesi_izm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
16
7
86
37
Kızlar herkese merhaba,

Ben 5 haftalık hamileyim, evde idrar testi ve hastanede kan tahlili yaptırdım, sonuçlar pozitif.
İlk doktor randevum yarın ama çok korkuyorum. Kimyasal gebelik olabilir mi acaba? Bunun önceden farkedilen belirtisi oluyor mu? Çok tedirginim o_O

Kızlar herkese merhaba,

Ben 5 haftalık hamileyim, evde idrar testi ve hastanede kan tahlili yaptırdım, sonuçlar pozitif.
İlk doktor randevum yarın ama çok korkuyorum. Kimyasal gebelik olabilir mi acaba? Bunun önceden farkedilen belirtisi oluyor mu? Çok tedirginim o_O

kartanesi_izm kartanesi_izm canım kimyasal gebelik kan değerlerine göre belli oluyor. ilk başta yüksek olan değerin az az yükseliyor ve bir zaman sonra kanama yaşayıp düşük yapıyorsun :( Bende geçen ay yaşadım.
İnşallah sağlıklı bir bebişin olur

pazartesi 118 di beta hcg,dün verdim 85 e düşmüş,sanırım kimyasal gebelik,beta hcgmin düşüşünü bekleyeğim sıfıra düştüğünde kanama başlıyormuş zaten :KK43: hakkımızda hayırlısı olsun.

Ya hemen neden ümitsizliğe kapılıyorsunuz 85 az bi değer değil doktora git Protestan versin canım benim bi tanıdığım adetinin geciktigi gün baktırdı 9.5 tu ve o gün kanaması başladı ve doktorla el birliğiyle çocuk doğdu şuan 5 aylık

Ya hemen neden ümitsizliğe kapılıyorsunuz 85 az bi değer değil doktora git Protestan versin canım benim bi tanıdığım adetinin geciktigi gün baktırdı 9.5 tu ve o gün kanaması başladı ve doktorla el birliğiyle çocuk doğdu şuan 5 aylık
Malesef kanamam çoktan başladı, nasip değilmiş

Malesef kanamam çoktan başladı, nasip değilmiş

Galiba aynı kaderi paylaşıyoruz :( benim değer de 32 den 26 ya düştü maalesef ama bugün gecikmenin 4ncü günü bu kadar gecikir miydi anlamadım ama tek ümidim kimyasal gebelikten sonra kolayca hamile kalınıyormuş diye okudum o

Galiba aynı kaderi paylaşıyoruz :KK43: benim değer de 32 den 26 ya düştü maalesef ama bugün gecikmenin 4ncü günü bu kadar gecikir miydi anlamadım ama tek ümidim kimyasal gebelikten sonra kolayca hamile kalınıyormuş diye okudum o
Canım benim 15 gün gecikmişti, hayırlısı olsun nasip değilmiş, saglıksız olacakmış demekki, Allahım yakın zamanda hayırlı bebişler versin inş

Canım benim 15 gün gecikmişti, hayırlısı olsun nasip değilmiş, saglıksız olacakmış demekki, Allahım yakın zamanda hayırlı bebişler versin inş

Evet ya sağlıksız sakat olacağına biraz daha bekleyelim sağlıklı bebeklerimiz olsun Allah hakkımızda hayırlısını versin o ne zaman derse o zaman olur

Kızlar benim iki gün önce değerim 311 idi, bugün 409 Dr kimyasal gebelik olabilir dedi. Moralim çok bozuk

Kızlar benim iki gün önce değerim 311 idi, bugün 409 Dr kimyasal gebelik olabilir dedi. Moralim çok bozuk

Canım bende aynı durumu yaşadım. 1 gün sonra değerim katlanmadı. Bir süre sonrada kanamam oldu ve düşük yaşadım. Ama hemen diğer ay hamile kaldım. Hiç sıkma canını. O dönemde çok zorluklar yaşadım. Ama çok şükür şimdi herşey yolunda. Allah büyüktür. :dua:

Canım bende aynı durumu yaşadım. 1 gün sonra değerim katlanmadı. Bir süre sonrada kanamam oldu ve düşük yaşadım. Ama hemen diğer ay hamile kaldım. Hiç sıkma canını. O dönemde çok zorluklar yaşadım. Ama çok şükür şimdi herşey yolunda. Allah büyüktür. :dua:

2 gün içinde değer ne kadar yükselmeli? benim adetim daha gecikmedi 3 gün vardı dün test yaptım 222 çıktı. Doktorum gerek yok dedi ama yarın bir daha yapacağım da 2 katına mı çıkması gerekiyor?

Ya benim doktorum hergün 2 katına yada % 60 oranında artması gerekiyor demişti. Benim ki çok az artıyordu. 3 gün üst üste test yaptım. sonrada sıfırlandı zaten :(

Ya benim doktorum hergün 2 katına yada % 60 oranında artması gerekiyor demişti. Benim ki çok az artıyordu. 3 gün üst üste test yaptım. sonrada sıfırlandı zaten :KK43:

gecikme olmamasına rağmen 222 için arkadaşlarım çok iyi dediler ama yine de belli olmaz ben yarın bi test daha yapayım içim rahat etsin.

Ben ilk testi adetime 3 gün kala özelde yaptırdım 311 çıktı. İkinciyi bugün yani adete 1 gün kala devlette yaptırdım 409 çıktı. Özelden randevu aldım gidip öğlenden sonra tekrar yaptıracağım testi. Herşeyin hayırlısı tabi ama güvenebileceğim bir doktor ve hastane de önemli

Back
X