C canyx Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2024 6 0 1 28 18 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi canyx #1 Kimyasal gebelik geçireli 4 ay oldu hamile kalmadım geçen ay ovulasyon testi de kullandim siz ne kadar süre sonra hamile kaldınız
Kimyasal gebelik geçireli 4 ay oldu hamile kalmadım geçen ay ovulasyon testi de kullandim siz ne kadar süre sonra hamile kaldınız
minesin Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2023 709 325 23 19 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi canyx #2 Eşiniz sperm testi yaptırdı mı genelde kimyasal gebeliğin sebebi sperm kalitesi oluyor belki bu yüzden döllenme olmuyordur
Eşiniz sperm testi yaptırdı mı genelde kimyasal gebeliğin sebebi sperm kalitesi oluyor belki bu yüzden döllenme olmuyordur
S sedayela Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2024 182 135 23 33 ankara 20 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi canyx #3 canyx .!.: Kimyasal gebelik geçireli 4 ay oldu hamile kalmadım geçen ay ovulasyon testi de kullandim siz ne kadar süre sonra hamile kaldınız Genişletmek için tıkla... Canım agustosta kımyasal gebelık gecırdım ben. 3 ay erteledık. sonra tekrar denemeye basladık subatta hamıle kaldım. yanı ortalama 3 ay dıyebılırız
canyx .!.: Kimyasal gebelik geçireli 4 ay oldu hamile kalmadım geçen ay ovulasyon testi de kullandim siz ne kadar süre sonra hamile kaldınız Genişletmek için tıkla... Canım agustosta kımyasal gebelık gecırdım ben. 3 ay erteledık. sonra tekrar denemeye basladık subatta hamıle kaldım. yanı ortalama 3 ay dıyebılırız