Kimyasal gebelik ile ilgili bilgisi olan varsa bakabilir mi kızlar

nilayy17

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2023
28
13
18
merhaba 🌸 BAT 4 Nisan bugün kan verdim hcg 25 çıktı.. bir sorum olacak, adet tarih geçtikten sonra kimyasal gebelik ihtimali yinede devam ediyor mu?

merhaba 🌸 BAT 4 Nisan bugün kan verdim hcg 25 çıktı.. bir sorum olacak, adet tarih geçtikten sonra kimyasal gebelik ihtimali yinede devam ediyor mu?
Kese görünene kadar sürüyor hatta bazen kese oluştuğu halde de olabiliyor

Ama içinizi ferah tutun bende ilk kan verdiğimde 23.10 cıktı dört gün sonra 195 oldu ondan sonrada gidip keseyi gördüm iki günde bir kan vererek yükseliş sağlıklı mı değil mi diye takip edebilirsiniz eğer gebelik kimyasalla sonuclanacaksa değerlerde kendini belli ediyor zaten

Evet devam eder. Kimyasal gebelikler çoğunlukla 5-8 haftalarda son bulur. Ama sebebsiz yere endişelenmeyin sizin adet tarihiniz bile daha gelmemişken beta'nız gayet güzel. Bu tahlilden 2 gün sonra vereceğiniz kan sonucuylada gerçek cevabı ala bilirsiniz

Kese görünene kadar sürüyor hatta bazen kese oluştuğu halde de olabiliyor
Kase oluştuktan sonra kimyasal gebelik ihtimali olmaz. Çünkü kimyasal gebelik demek HCG nin kese oluşturamayacak kadar artmaması demek

Kase oluştuktan sonra kimyasal gebelik ihtimali olmaz. Çünkü kimyasal gebelik demek HCG nin kese oluşturamayacak kadar artmaması demek
Ama sanki buradan biri o sekilde düşürmüştü çünkü yeterli bir gelişim sağlayamamıştı bebek ve o yüzden düşmüştü 7-8 haftaya kadar sürebiliyor çünkü

Ama sanki buradan biri o sekilde düşürmüştü çünkü yeterli bir gelişim sağlayamamıştı bebek ve o yüzden düşmüştü 7-8 haftaya kadar sürebiliyor çünkü
Hayır kimyasal gebelik demek kesenin oluşmadan hcgnin düşmesi lazım 7 8 haftalıkta düşük yapılmış oluyor kimyasal gebelik degil

Back
X