Kimyasal gebelik kaç gün sürer

felisaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
19
0
1
32
Merhabalar 2 ay önce ilk gebeliğim kimyasal oldu
Bu ay adet geçilmesinin 4.günü beta 256 çıktı 2 ay sonra yeniden hamileyim 3 gün sonra sabah 400 aynı gün akşamı kanama oldu acilde 377 çıktı doktor kimyasal dedi aspirine başlayacağız vs. Bugün geçikmenin 11.günü son adet tarihim üzerinden 43 gün geçti ve lekelenmem yok ağrım yok adet neden olmadım kimyasal gebelik bu kadar uzun sürmez diye biliyorum yaşayan var mı

Beta değeriniz yüksek benim de bu civarlardaydı 10 günü buldu sıfırlanması sonra da adet oldum zaten

Bir önce ki kimyasal gebelik de 5.gün başlamıştı adet o yüzden içime kaygı düştü acaba beta yükseldi mi tekrar diye progestan kullandığım için mi bu kadar gecikti diye

Merhaba bende 25 mayısta adet oldum ve 7 gün normal adet gördüm 3 günde az az lekelenme olunca kan testi verdim hamileyim ama sonra düştü değerlerim tabi 0 landımı bilmiyorum henüz baktırmadım ama 3 gündür normal adet görüyorum yani kimyasal gebelikte geçirsen 40 gün logusa gibi olursun 40 güne kadar normal diyor herkes 25 gün oldugunda doktoroda sormuştum oda normal demişti

Oldum canım 13.gün oldum 6 gün sürerken 3 gün sürdü biteli 1 hafta okuyor dün ilişkiden sonra pembe kanama oldu çok az şimdi ona bakıyordum neden olur diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…