kimyasal gebelik mi? bakar mısınız lütfen

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
943
40
118
İstanbul
hanımlar merhaba
son üç güne ait bhcg değerlerim aşağıdaki gibi. bu durumda ne yapmak gerekir? dünden beri başım dönüyor. böyle bir durum yaşayan oldu mu ve sonuç ne acaba?
1.gün bhcg 22,88
2.gün bhcg 5,82
3.gün bhcg 6,80

testlerin hepsini aynı yerde yaptırdım.

hanımlar merhaba
son üç güne ait bhcg değerlerim aşağıdaki gibi. bu durumda ne yapmak gerekir? dünden beri başım dönüyor. böyle bir durum yaşayan oldu mu ve sonuç ne acaba?
1.gün bhcg 22,88
2.gün bhcg 5,82
3.gün bhcg 6,80

Canım batın geldimi geçtimi ?
Benim batımdan ıkı gun once 26 ydı ıkı gun sonra 51 , sonrakı ıkı gun snra 39a dustu kımyasal dedıler. Şimdi kanama olmasını beklıyorum .

Evet 2 defa yaşadım kimyasal gebelik biliyorum çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda nasi eder inşallah Bebek sahibi olmayı

hanımlar merhaba
1.gün bhcg 22,88
2.gün bhcg 5,82
3.gün bhcg 6,80

İki bebeğimi kaybettim kimyasal gebelik sonucu Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok üzüldüm Allah gönüllerinizi ferahlatsin

Merhaba arkadaşlar. Bir haftadır büyük bir stres içindeyim. Adet gecikmesi yaşadıktan 3 gün sora beta hcg baktırdım 15,9 du. Bundan iki gün sonrada kanamam başladı normal regl kanaması. Bugünse beta hcg 63,8 çıktı. Doktor kimyasal gebelik gibi diyor fakat net birşey söyleyende yok. Kanamamda devam ediyor. Bu durumu yaşamış olan var mı?

Merhaba arkadaşlar. Bir haftadır büyük bir stres içindeyim. Adet gecikmesi yaşadıktan 3 gün sora beta hcg baktırdım 15,9 du. Bundan iki gün sonrada kanamam başladı normal regl kanaması. Bugünse beta hcg 63,8 çıktı. Doktor kimyasal gebelik gibi diyor fakat net birşey söyleyende yok. Kanamamda devam ediyor. Bu durumu yaşamış olan var mı?
Canım ben de kimyasal gebelik geçirdim. değerlerim hızla düştü. ama iki günde bir test yaptırman önemli. değerin sıfıra inmesi gerekiyor mutlaka. onu takip altına almalısın derim.

Back
X