• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik mi? Beta hcg değerlerim normal mi?

Sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağınıza almanızı dilerim.💞💞O kadar sevindim ki kendimi durup dururken şükrederken buluyorum😊. Rabbim tüm bekleyenlerle beraber bizleri de sevindirsin inşallah🫶
Amiiiin, herkes için dua ediyorum 🙏🏼 çok teşekkür ederim. Umarım her şey sorunsuz ilerler 💕

birinci ve ikinci transferde aynı döneme denk gelmiştik sizinle çok çok sevindim adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olur 🎉 aklıma geldikçe dua ediyordum size sıra kalp atışını duymakta o da olacak inşallah🥰

birinci ve ikinci transferde aynı döneme denk gelmiştik sizinle çok çok sevindim adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olur 🎉 aklıma geldikçe dua ediyordum size sıra kalp atışını duymakta o da olacak inşallah🥰
Çok çok teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼 zor süreçlerden geçtim umarım bu sefer mutlu son olur 💕🥲

Ağustos ayında transfer olmuştum. O ara sanırım dizinde transfer süreciniz vardı. Ordan sizi hatırlıyorum. Negatif sonuçlar almıştık. Şimdi pozitif sonucunuzu görmek beni o kadar mutlu etti ki. İnanın anlatamam. Kendim pozitif görmüş gibi mutlu oldum. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ❣️

Bende 7 şubatta transfer oldum. Umarım pozitif sonuç alırım.🌸

Ağustos ayında transfer olmuştum. O ara sanırım dizinde transfer süreciniz vardı. Ordan sizi hatırlıyorum. Negatif sonuçlar almıştık. Şimdi pozitif sonucunuzu görmek beni o kadar mutlu etti ki. İnanın anlatamam. Kendim pozitif görmüş gibi mutlu oldum. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ❣️

Bende 7 şubatta transfer oldum. Umarım pozitif sonuç alırım.🌸
Çok teşekkür ederim🙏🏼 umarım sizinki de pozitif sonuçlanır, dua edeceğim 🥰

Çok teşekkür ederim. Siz sadece kendinize odaklanın. Bu süreçte çok yoruldunuz. Stresten uzak durmaya çalışın. Dualarım sizinle 🤲🏽🌸

Kızlar merhaba, bugün T+18. Günüm. 15 ocakta 5. Gün iki embriyo transferi oldum.
15. Gün değerimdeki artış az olunca %90 kimyasal gebeliğe döndü diyerek ilaçları bıraktık. Doktorum vajinal fitile devam et demişti ama ben o anki üzüntü ve stresle tüm ilaçları kullanmayı bırakmıştım. Bugün yeniden kan verdim ve değerim 3,5 kat artmış.
(İlk transferim de kimyasal olmuştu, bu yüzden içimdeki korku hiç geçmiyor.)

Bu 4. Transferim. Değerlerimi yazıyorum.
• T+7: 39
• T+9: 132
• T+11: 209
• T+13: 347
• T+15: 390 (burada ilaçları kestik)
• T+18: 1296 (bugünkü sonuç bu, 2,5 günde 3,5 kat artmış.)

Yani ne düşünmeliyim bilemiyorum? Gerçekten yine kimyasal mı yoksa bir umut var mı sizce?? Diğer kimyasal gebeliğimde değerler çok çok yavaş artmıştı bu seferki değerler biraz daha ümitlendirmişti beni açıkçası.

Perşembe günü ultrason ile bakacak doktorum. O gün netleşecek sanırım. Ama doktorum yine de çok umutlu konuşmuyor. İlaçlara yeniden başladım bu arada.

Buna benzer değerleri olup sağlıkla gebeliği ilerleyen var mı acaba? Sizce yine kimyasal gebelik mi yaşıyorum?
Merhabalar öncelikle hikayeniz beni çok etkiledi ve sizin adınıza çok da mutlu oldum.
Umarım benim sonucum da artar, dayanamayıp transfer sonrası 5. Günden itibaren test yapmaya başladım, sonuçlarım şöyle çıktı:

T+5 > 11.23
T+7 > 41.06
T+10 > 62.89 ( bugün )

Merhabalar öncelikle hikayeniz beni çok etkiledi ve sizin adınıza çok da mutlu oldum.
Umarım benim sonucum da artar, dayanamayıp transfer sonrası 5. Günden itibaren test yapmaya başladım, sonuçlarım şöyle çıktı:

T+5 > 11.23
T+7 > 41.06
T+10 > 62.89 ( bugün )
Umarım 🙏🏼 Umut hiçbir zaman bitmemeli. Bitti dediğimiz yerden başladı bizim hikayemiz 🙏🏼 iki günde bir kan vermeye devam edin

T+5 > 11.23
T+7 > 41.06
T+10 > 62.89 ( bugün )
Umarım 🙏🏼 Umut hiçbir zaman bitmemeli. Bitti dediğimiz yerden başladı bizim hikayemiz 🙏🏼 iki günde bir kan vermeye devam edin
sizinle aynı dönemlerde transflerler yaşamıştık bu haberi okuduğumu çok çok sevindim allah sağlıkla mutlulukla kuçağınıza almayı nasip etsin... sabrın sonu selametti
sizinle aynı dönemlerde transflerler yaşamıştık bu haberi okuduğumu çok çok sevindim allah sağlıkla mutlulukla kuçağınıza almayı nasip etsin... sabrın sonu selamettir
Amin çok teşekkür ederim ☺️
sizinle aynı dönemlerde transflerler yaşamıştık bu haberi okuduğumu çok çok sevindim allah sağlıkla mutlulukla kuçağınıza almayı nasip etsin... sabrın sonu selamettir

Çok teşekkür ederim evet yapacağım, doktorum 12. Günden sonraki artışı dikkate alıyoruz dedi 💕

Back
X