Kimyasal gebelik mi bu?

cileklimilkshakes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2025
39
15
3
27
Merhaba dört ay önce düşük yaptım. Düşükten üç ay sonra korunmayı bıraktık reglim gecikti. Bugün gecikmenin yedinci günü. İlk günden beri yaptığım testler silik çıkıyor ama gittikçe belirginliği de artıyor. Dün koyu kahverengi lekelenmem oldu acile gittim betaya baktılar 180 çıktı. Akşama doğru bir miktar koyu kırmızı kanamam oldu sonra tekrar kahverengiye döndü. Dünden beri devam ediyor. İki gün sonra tekrar betaya bakacaklar düzenli artış var mı diye. Benzer durum yaşayan var mı? Hamileyim ama kimyasal da olabilir doktorlar ultrason için erken dedi. Yani ne hissedeceğimi bilmiyorum ama en korktuğum dış gebelik ihtimali. Bu durumu yaşayıp gebeliği devam eden ya da kimyasal olduğunu öğrenen var mı acaba?

Merhaba dört ay önce düşük yaptım. Düşükten üç ay sonra korunmayı bıraktık reglim gecikti. Bugün gecikmenin yedinci günü. İlk günden beri yaptığım testler silik çıkıyor ama gittikçe belirginliği de artıyor. Dün koyu kahverengi lekelenmem oldu acile gittim betaya baktılar 180 çıktı. Akşama doğru bir miktar koyu kırmızı kanamam oldu sonra tekrar kahverengiye döndü. Dünden beri devam ediyor. İki gün sonra tekrar betaya bakacaklar düzenli artış var mı diye. Benzer durum yaşayan var mı? Hamileyim ama kimyasal da olabilir doktorlar ultrason için erken dedi. Yani ne hissedeceğimi bilmiyorum ama en korktuğum dış gebelik ihtimali. Bu durumu yaşayıp gebeliği devam eden ya da kimyasal olduğunu öğrenen var mı acaba?
Canım benimde öyle olmuştu kimyasal oldu sürekli akıntı oluyor kimyasalda ama inşallah senin değildir

Umarım sağlıkla devam eder. Evet ultrason için çok erken bakılsa da görülmez şuan beta takibine bakmaktan başka seçenek yok 🥲 dış gebelik olacagını çok sanmıyorum açıkçası bu kadar erken belirti vermez dış gebelik bence

Umarım sağlıkla devam eder. Evet ultrason için çok erken bakılsa da görülmez şuan beta takibine bakmaktan başka seçenek yok 🥲 dış gebelik olacagını çok sanmıyorum açıkçası bu kadar erken belirti vermez dış gebelik bence
Teşekkür ederim 🥲 bakalım bugün kan vereceğim kanama devam ettiği için çok ümidim yok

Son durumunuz nedirSon durumunuz nedir
Geçen hafta cumartesi beta 180 çıkmıştı işte, beta takibi istediler. Hastane evime uzak olduğu için pazartesi ve çarşamba sağlık ocağında kan verdim. Sırayla 420 ve 845 çıktı. İlerleme güzel gidiyor gibiydi. Bugün ilk kan verdiğim hastanede randevum vardı. Beta 1129 çıktı. İlerleme az maalesef. Vajinal muayenede kese görünmedi. Erken olduğu için olabilirmiş. Betanın düşük çıkma sebebi farklı laboratuvarlarda verilmesi ihtimaline karşılık 48 saat sonra tekrar kan vereceğim. Lekelenme az az devam ediyor

Sonucunuz ne çıktı bende testte silik çizgi gördüm,akşama doğru kahve rengi lekelenmem oldu silince geldi 12 saat sonra regl gibi kanamam başladı ama yoğun değil acaba kimyasal mı 😕

Sonucunuz ne çıktı bende testte silik çizgi gördüm,akşama doğru kahve rengi lekelenmem oldu silince geldi 12 saat sonra regl gibi kanamam başladı ama yoğun değil acaba kimyasal mı 😕
Üstteki yorumlarda yazdım detaylı bakabilirsiniz. Kanamanızın rengi açık parlak kırmızıysa kimyasaldır. Kahverengi, pembe ya da koyu kırmızı yoğun miktarda olmayan lekeler tehlikeli değil dedi doktor bana. Ama yine de takip edilmesi gerekiyormuş

Kızlar merhaba bana acil yardım eder misiniz dün tüp bebek transferimin 7 günüydü kan verdim ve değer 26 çıktı bugün tekrardan istediler ve 19 çıktı çıktı transfer yapıldı fakat yaklaşık 4 gündür çok şiddetli kasık ağrılarım var doktor kimyasal gebelik olabilir dedi bu durumu yaşayanlar var mı

Back
X