- 30 Haziran 2025
- 39
- 15
- 3
- 27
- Konu Sahibi cileklimilkshakes
-
Canım benimde öyle olmuştu kimyasal oldu sürekli akıntı oluyor kimyasalda ama inşallah senin değildirMerhaba dört ay önce düşük yaptım. Düşükten üç ay sonra korunmayı bıraktık reglim gecikti. Bugün gecikmenin yedinci günü. İlk günden beri yaptığım testler silik çıkıyor ama gittikçe belirginliği de artıyor. Dün koyu kahverengi lekelenmem oldu acile gittim betaya baktılar 180 çıktı. Akşama doğru bir miktar koyu kırmızı kanamam oldu sonra tekrar kahverengiye döndü. Dünden beri devam ediyor. İki gün sonra tekrar betaya bakacaklar düzenli artış var mı diye. Benzer durum yaşayan var mı? Hamileyim ama kimyasal da olabilir doktorlar ultrason için erken dedi. Yani ne hissedeceğimi bilmiyorum ama en korktuğum dış gebelik ihtimali. Bu durumu yaşayıp gebeliği devam eden ya da kimyasal olduğunu öğrenen var mı acaba?
Bana da kimyasal gibi geliyor çok olumlu düşünemiyorum açıkçası. Teşekkür ederim sağ olunCanım benimde öyle olmuştu kimyasal oldu sürekli akıntı oluyor kimyasalda ama inşallah senin değildir
Umarım sağlıkla devam eder. Evet ultrason için çok erken bakılsa da görülmez şuan beta takibine bakmaktan başka seçenek yokMerhaba dört ay önce düşük yaptım. Düşükten üç ay sonra korunmayı bıraktık reglim gecikti. Bugün gecikmenin yedinci günü. İlk günden beri yaptığım testler silik çıkıyor ama gittikçe belirginliği de artıyor. Dün koyu kahverengi lekelenmem oldu acile gittim betaya baktılar 180 çıktı. Akşama doğru bir miktar koyu kırmızı kanamam oldu sonra tekrar kahverengiye döndü. Dünden beri devam ediyor. İki gün sonra tekrar betaya bakacaklar düzenli artış var mı diye. Benzer durum yaşayan var mı? Hamileyim ama kimyasal da olabilir doktorlar ultrason için erken dedi. Yani ne hissedeceğimi bilmiyorum ama en korktuğum dış gebelik ihtimali. Bu durumu yaşayıp gebeliği devam eden ya da kimyasal olduğunu öğrenen var mı acaba?
Teşekkür ederimUmarım sağlıkla devam eder. Evet ultrason için çok erken bakılsa da görülmez şuan beta takibine bakmaktan başka seçenek yokdış gebelik olacagını çok sanmıyorum açıkçası bu kadar erken belirti vermez dış gebelik bence
Son durumunuz nedirTeşekkür ederimbakalım bugün kan vereceğim kanama devam ettiği için çok ümidim yok
Geçen hafta cumartesi beta 180 çıkmıştı işte, beta takibi istediler. Hastane evime uzak olduğu için pazartesi ve çarşamba sağlık ocağında kan verdim. Sırayla 420 ve 845 çıktı. İlerleme güzel gidiyor gibiydi. Bugün ilk kan verdiğim hastanede randevum vardı. Beta 1129 çıktı. İlerleme az maalesef. Vajinal muayenede kese görünmedi. Erken olduğu için olabilirmiş. Betanın düşük çıkma sebebi farklı laboratuvarlarda verilmesi ihtimaline karşılık 48 saat sonra tekrar kan vereceğim. Lekelenme az az devam ediyorSon durumunuz nedirSon durumunuz nedir
Üstteki yorumlarda yazdım detaylı bakabilirsiniz. Kanamanızın rengi açık parlak kırmızıysa kimyasaldır. Kahverengi, pembe ya da koyu kırmızı yoğun miktarda olmayan lekeler tehlikeli değil dedi doktor bana. Ama yine de takip edilmesi gerekiyormuşSonucunuz ne çıktı bende testte silik çizgi gördüm,akşama doğru kahve rengi lekelenmem oldu silince geldi 12 saat sonra regl gibi kanamam başladı ama yoğun değil acaba kimyasal mı
İnşallah hayırlısı olsunTeşekkür ederim,ikimiz içinde hayırlı sonuçlar inşallah.
Regl olmadım hamileyim bir hafta boyunca beta takibi yaptık. Bir ara beta az yükseldi şu an küçük olduğu için kese de gözükmüyor. Bir hafta sonrası için randevu aldım.Son durumunuz nedir acaba benzer bi durumdan geçiyorum da regli oldunuz mu ?
1 hafta boyunca beta değerleriniznasıldı ?Regl olmadım hamileyim bir hafta boyunca beta takibi yaptık. Bir ara beta az yükseldi şu an küçük olduğu için kese de gözükmüyor. Bir hafta sonrası için randevu aldım.
Cumartesi 1801 hafta boyunca beta değerleriniznasıldı ?
Acilde mi verdiniz kanı acabaCumartesi 180
Pazartesi 417
Çarşamba 845
Cuma 1129
Pazar 1895
Doktor dün de istedi ama gitmedim. Bir hafta sonra gitmeyi düşünüyorum bi şikayetim olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?