kimyasal gebelik mi, dış gebelik mi? korkuyorum....

xxyakamozxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
45
1
36
Bursa
ilk tüp bebek denemem benim...11.gün beta değerim 24.6 çıktı 14.gün değer 49 oldu...4 gün sonra ki testte24,9 oldu...2 gün sonraki testte 57.4 oldu...dr. önceleri kimyasal gebelik diyodu.ama şimdi dış gebelik diyooo benim gibi olan varmı...ağrılarımda var...

canim selam benimde ilk tup bebek denememde bu sekilde oldu benimde dis gebelik olabilir dediler ama 4- 5 test sonrasi degerim birden dustu ve kimyasal gebelik oldugu anlasildi....eger dis gebelik ise hemen doktoruna git muayne ile tespi tediliyro ve ilacla durumu hemen duzeltiyorlar yanliz sakin ihmal etme...dis gebelik ise tehlikeli....doktorunu ihmal etme....

cnm çokk saol cevap verdiğin için salı günü tekrar tahlil yapacaklar...olmazsa artık dediğin gibi iğne ile tedavi ediceklermiş...ama salı gününe daha çok var...herşey tam bitti derken sanki yeniden başlıyo...zor çokkk zor...allah yardımcımız olsun...

cnm bii şey daha sorucam ben adet oldum bitti kanamam falan yok.bildiğim kadarı ile kimyasal gebelik kanama ile düşüyomuş kandaki beta değeri.peki benm değerim nasl düşcek...benm gibi olan başkalarıda varsa fikirlerini paylaşsın arkadaşlar....

canım sen eğer şimdi için adet oldum bitti diyorsan adet değildir o kanamadır dış gebelikde ara ara kanamalar başlar kimyasal gebelik nasıl olur bilmiyorum ama dış gebelikle çok benzerdir belirtileri onu biliyorum

yokkk cnm bnm benm kanamam transferi 7.günü başladı önce lekelenme ile sonra kanamaya çevirdi zaten...biteli 5-6 gün oldu...anlıycağın karışık galiba biraz ben bile anlamadım ne olup bittiğini sözün bittiği yerdeyim (((sanki rüya gibi umuda yürüdüm ama maalesf olmadı hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…