benimde testimde silik çizgi çıkmıştı. ve o ay korunmayı yeni bırakmıştım. Ve ne yazık ki aşırı ağır bir boğaz enfeksiyonu geçirdiğimden hem damardan hem ağızdan yoğun antibiyotik kullanmıştım. Zaten o ayda hamilelik beklemiyordum. İdrar testini tekrarlamama rağmen siliklik ne arttı ne azaldı. Sonra yeter deyip kanda net belli olur dedim ama o da 35 çıkınca şaşırdım. var da demek değil yok da demek değil çünkü. Bir laborant tanıdığıma danıştım. o tutmamış bir gebelik ya da düşük bir ihtimal çok erken gebeliktir dedi. Bırak düşsün o bebek düşmesi gereken sıkıntılı bir gebelik olabilir dedi. Bir hafta içinde düşmezse doktor müdahalesi gerekebilir dedi. 3 gün sonra şiddetli kanama ve ağrı ile düşük yaptım. O tanışım aşırı ilaç kullanımının da bebeği baskılamaış olabileceğini söyledi.
Ama başka bir tanıdığım kendisine 38 ile hayırlı olsun dendi gebe çıkmadı, eltisi 27 ile testleri de koyulaşınca gebe olduğu ortaya çıktı. Sizinki yükseldiğine göre erken gebelik olabilir. Progestan değeri de belki riskiniz yüzünden yüksektir.