- 6 Kasım 2014
- 2.904
- 7.948
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,Üç kere beta hcg testi yaptırdım. Şöyle sonuçlar :
16
32
58
İki gün arayla yaptırdım. Adet günüm dündü sanırım birkaç gün oynuyor. Dün yaptığım testte 58 çıkmış. Buna göre kimyasal gebelik var değil mi? Çok üzgünüm gerçekten.
İnşallah sağolun.Merhaba,
Benim doktorum 2 gün arayla yapılan beta nın çok sağlıklı olmadığını en az araya 4-5 gün konulmasını söyledi. Benim adetim 1 hafta geçtikten sonraki beta 45 5 gün sonraki 500 küsürlerdeydi ve ben şuan şükürler olsun 7 haftalık hamileyim. Hergün takip edip kendinizi üzmek yerine 4-5 gün sabredip tekrar yaptırın o zaman daha sağlıklı sonuçlar elde ediliyor. İnşallah gönlünüzden geçer olur
Ya gecikmenin 1.günü ya da adete iki gün var daha bilmiyorum birkaç gün oynuyor benim. Üç kere test yaptırma sebebim düzgün olarak iki kat artıyor mu diye çünkü forumlarda herkes öyle diyor. Kanamam yokSuanda gecikmenin kacıncı gündesiniz neden sürekli test yaptırıyorsunuz kanama var mı ?
Ama düzensiz adet döngünüz var bunu biliyorsunuz adet gününüz gecmeden test yaptırmanız cok mantıksızYa gecikmenin 1.günü ya da adete iki gün var daha bilmiyorum birkaç gün oynuyor benim. Üç kere test yaptırma sebebim düzgün olarak iki kat artıyor mu diye çünkü forumlarda herkes öyle diyor. Kanamam yok
Canım benimde senin gibi değerlerim.adetimden 1 gün önce 16 cıktı 2 gün sonra 68cikti. 3 gün sonra da 158 oldu ama doktor değerler düşük dedi benimde canım çok sıkkın artık gidip değer baktırmak istemiyorum 1 hafta bekliycem budefa öyle gidicem.cunku yavaş yükseliyor her gittiğimde moralim bozuluyor bari 1 hafta bekliyimÜç kere beta hcg testi yaptırdım. Şöyle sonuçlar :
16
32
58
İki gün arayla yaptırdım. Adet günüm dündü sanırım birkaç gün oynuyor. Dün yaptığım testte 58 çıkmış. Buna göre kimyasal gebelik var değil mi? Çok üzgünüm gerçekten.
Sizinkine düşük dediyse bana ne derdi kim bilir :) sizinki fena artmamış üzülmeyin. İnşallah sağ salim doğar çocuğunuzCanım benimde senin gibi değerlerim.adetimden 1 gün önce 16 cıktı 2 gün sonra 68cikti. 3 gün sonra da 158 oldu ama doktor değerler düşük dedi benimde canım çok sıkkın artık gidip değer baktırmak istemiyorum 1 hafta bekliycem budefa öyle gidicem.cunku yavaş yükseliyor her gittiğimde moralim bozuluyor bari 1 hafta bekliyim
Bugün yine beta ölçtürdüm 62 olmus iki günde 3 kat artmış ne düşünmeliyim bilmiyorum hamilelerin duası kabul olur lütfen benim için dua edinDüşük değil ki ama 2 kat artmış, ben mi yanlış görüyorum?
Ben iki günde bir beta baktırdım ilki 13 ikincisi 20 üçüncüsü 62. Son ölçümden 3 kat artmış.Hergün hcg bakılmaz. Sizin 2 kat artmış degerleriniz. Boşuna stres yapmayın. Ben kimyasal yaşadım sizinki gibi değildi. Bekleyin biraz
Iki kez kimyassl gecirdim sizinki normal gibi gorunuyor.Testte saat bile onemli 58 cikan tahlili 32 dekiyle ayni saattemi verdiniz mesela...Arada az bir saat farki varsada az eksik cikmasini buna bagliyabiliriz.Direk kimyasal diyemeyiz...Üç kere beta hcg testi yaptırdım. Şöyle sonuçlar :
16
32
58
Benimde sizinkine çok benzer doktor sadece geç döllenme olduğunu bir haftalık hamile olabileceğimi söyledi bugün doktordaydım yine. İki hafta sonra çağırdı. Kanama VS yoksa korkmayın. Rabbim her isteyene evlat versin inşallahYorum yapın nolur, bu saat oldu uyuyamadım :/