Kimyasal gebelik mi?

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.904
7.948
158
Üç kere beta hcg testi yaptırdım. Şöyle sonuçlar :

16
32
58

İki gün arayla yaptırdım. Adet günüm dündü sanırım birkaç gün oynuyor. Dün yaptığım testte 58 çıkmış. Buna göre kimyasal gebelik var değil mi? Çok üzgünüm gerçekten.

16
32
58

İki gün arayla yaptırdım. Adet günüm dündü sanırım birkaç gün oynuyor. Dün yaptığım testte 58 çıkmış. Buna göre kimyasal gebelik var değil mi? Çok üzgünüm gerçekten.
Merhaba,
Benim doktorum 2 gün arayla yapılan beta nın çok sağlıklı olmadığını en az araya 4-5 gün konulmasını söyledi. Benim adetim 1 hafta geçtikten sonraki beta 45 5 gün sonraki 500 küsürlerdeydi ve ben şuan şükürler olsun 7 haftalık hamileyim. Hergün takip edip kendinizi üzmek yerine 4-5 gün sabredip tekrar yaptırın o zaman daha sağlıklı sonuçlar elde ediliyor. İnşallah gönlünüzden geçer olur

Suanda gecikmenin kacıncı gündesiniz neden sürekli test yaptırıyorsunuz kanama var mı ?

Merhaba,
Benim doktorum 2 gün arayla yapılan beta nın çok sağlıklı olmadığını en az araya 4-5 gün konulmasını söyledi. Benim adetim 1 hafta geçtikten sonraki beta 45 5 gün sonraki 500 küsürlerdeydi ve ben şuan şükürler olsun 7 haftalık hamileyim. Hergün takip edip kendinizi üzmek yerine 4-5 gün sabredip tekrar yaptırın o zaman daha sağlıklı sonuçlar elde ediliyor. İnşallah gönlünüzden geçer olur
İnşallah sağolun.

Suanda gecikmenin kacıncı gündesiniz neden sürekli test yaptırıyorsunuz kanama var mı ?
Ya gecikmenin 1.günü ya da adete iki gün var daha bilmiyorum birkaç gün oynuyor benim. Üç kere test yaptırma sebebim düzgün olarak iki kat artıyor mu diye çünkü forumlarda herkes öyle diyor. Kanamam yok

Ya gecikmenin 1.günü ya da adete iki gün var daha bilmiyorum birkaç gün oynuyor benim. Üç kere test yaptırma sebebim düzgün olarak iki kat artıyor mu diye çünkü forumlarda herkes öyle diyor. Kanamam yok
Ama düzensiz adet döngünüz var bunu biliyorsunuz adet gününüz gecmeden test yaptırmanız cok mantıksız
Evet en az iki günde bir test yapılmalı ama belki daha adet gününüz değil veya gec döllenme var
Bos yere kendinizi üzüyor olabilirsiniz
Kimyasalda değer düşer ve kanama olur
Hamile olabilirsiniz
En saglıklı sonuc icin pazartesi test yaptırın derim artma devam ediyorsa hayırlı olsun

16
32
58

Canım benimde senin gibi değerlerim.adetimden 1 gün önce 16 cıktı 2 gün sonra 68cikti. 3 gün sonra da 158 oldu ama doktor değerler düşük dedi benimde canım çok sıkkın artık gidip değer baktırmak istemiyorum 1 hafta bekliycem budefa öyle gidicem.cunku yavaş yükseliyor her gittiğimde moralim bozuluyor bari 1 hafta bekliyim

Canım benimde senin gibi değerlerim.adetimden 1 gün önce 16 cıktı 2 gün sonra 68cikti. 3 gün sonra da 158 oldu ama doktor değerler düşük dedi benimde canım çok sıkkın artık gidip değer baktırmak istemiyorum 1 hafta bekliycem budefa öyle gidicem.cunku yavaş yükseliyor her gittiğimde moralim bozuluyor bari 1 hafta bekliyim
Sizinkine düşük dediyse bana ne derdi kim bilir :) sizinki fena artmamış üzülmeyin. İnşallah sağ salim doğar çocuğunuz

Ben adetim 4 gun gecince kan verdim 89la basladim 2 gun sonra 202 oldu bi daha baktirmadi doktorum kanama olmadigi surece sıkıntı yapma önemli olan 2ye katlaması dedi 202 ciktiktan bir hafta sonra gittim keseyi gördüm 2 hafta sonrasında da bebegi ve kalp atisini gördüm su an 7+5 hamileyim kanamanız yoksa biraz rahat olmaya çalışın

Yorum yapın nolur, bu saat oldu uyuyamadım :/

Adete yakın yumurtlamış olabilirsiniz bu yüzden değerleriniz böyle çıkıyor olabilir
Erken öğrenmenin böyle bi sıkıntısı var değer yükseldi mi yükselecek mi diye stres oluyor insan
Kendinize stres yapmayın gebeliğiniz sağlıklıysa da stresten etkilenmiş olursunuz boşu boşuna

Benimde battan 3 gün önce 13.9 battan bir gün önce 20.1 büyük ihtimalle kimyasal olduğunu söylediler. Bugün adet günümdü henüz olmadım ama karnım çok ağrıyor senin en azından 2 ye yakın katlanma var moralini yüksek tut. Benim ilk gebeliğimde bat günü 64 le başladı senin gibi katlandı ama 8 haftada pıhtılaşma dan kaybettim Allah her isteyene annelik nasip etsin inşallah

Hergün hcg bakılmaz. Sizin 2 kat artmış degerleriniz. Boşuna stres yapmayın. Ben kimyasal yaşadım sizinki gibi değildi. Bekleyin biraz

Hergün hcg bakılmaz. Sizin 2 kat artmış degerleriniz. Boşuna stres yapmayın. Ben kimyasal yaşadım sizinki gibi değildi. Bekleyin biraz
Ben iki günde bir beta baktırdım ilki 13 ikincisi 20 üçüncüsü 62. Son ölçümden 3 kat artmış.

16
32
58

Iki kez kimyassl gecirdim sizinki normal gibi gorunuyor.Testte saat bile onemli 58 cikan tahlili 32 dekiyle ayni saattemi verdiniz mesela...Arada az bir saat farki varsada az eksik cikmasini buna bagliyabiliriz.Direk kimyasal diyemeyiz...

Yorum yapın nolur, bu saat oldu uyuyamadım :/
Benimde sizinkine çok benzer doktor sadece geç döllenme olduğunu bir haftalık hamile olabileceğimi söyledi bugün doktordaydım yine. İki hafta sonra çağırdı. Kanama VS yoksa korkmayın. Rabbim her isteyene evlat versin inşallah

Back
X