Kımyasal gebelik mi ?

nzltzn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
16
9
1
31
Mrb kızlar daha öncede beta değerimi atmıstım buraya 16.02. de verdim testte betam 98 cıkmıstı randevu almıstım 20.03. e de bugun kanamam oldu halende devam edıo damla damla tuvalete gittikce gelıyo acıle gittim de muyanede kese yok hamıle olmayabılrsın kımyasal gebelık olabılir dediler kan testi ıstedıler çarsmba günü tekrar gel dedı doktor bıda bakalım ded ilk değer le bugün ki değeri atsam anlayanlar beta 2 ye katlamalı die yazdılar arkadaşlarım kafam karıstı bılgi verebılırmı bılenıniz varsa ?

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-27-18-07-02-165_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2023-02-27-18-07-02-165_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 79
Mrb kızlar daha öncede beta değerimi atmıstım buraya 16.02. de verdim testte betam 98 cıkmıstı randevu almıstım 20.03. e de bugun kanamam oldu halende devam edıo damla damla tuvalete gittikce gelıyo acıle gittim de muyanede kese yok hamıle olmayabılrsın kımyasal gebelık olabılir dediler kan testi ıstedıler çarsmba günü tekrar gel dedı doktor bıda bakalım ded ilk değer le bugün ki değeri atsam anlayanlar beta 2 ye katlamalı die yazdılar arkadaşlarım kafam karıstı bılgi verebılırmı bılenıniz varsa ?
98 değerle hangi keseyi göreceklerdi acaba bu doktorlar da bir garip 🤦🏼‍♀️ evet 4 güne göre değeriniz baya düşük ama bunun düşmesi lazımdı artması değil bazı gebelikler az artıyor kanamanın regliye dönerse kimyasaldır ama eğer az az geliyorsa bir umut vardır ve size ilaç vermesi lazımdı onlarda haklı by değerle vermek istememişler, biraz bekleyin ayakta durmayın uzanın bol bol dinlenin

Bende bılmıorumkı canım valla sua ne oluyo ne bitio kasıklarım belim karnım her yerim agrıo bugun kanamada gelıo pede sürüntü seklınde var tuvalete gidince damla damla gelıo idrarımla birlikte ılk gelen adet gibiydi soyledim doktora muaynede devam eden kanaman yok dedi sürüntü seklınde dedi yoğun agrın olursa acıle gel ddi gonderdi işde anlayacanız birde yasadım yer kcuuk bi ilçe oldugu için doktor bulmak mucize oluuo bize

Bence 11 günde yükseliş çok düşük canım bir kadın doğum uzmanına git bence

Back
X