kimyasal gebelik mi?

eylemx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
377
6
48
İstanbul
arakadaşlar 8 aydır çocuk istiyoruz..son 3 adet dönemimden önce göğüs ağrılarım oldu..daha önce hiç böyle bi şikayetim olmuyodu her seferinde acaba hamile mi kaldım diye umutlanıyodum tabi adetimle birlikte tüm umutlarım sönüyodu..kimyasal gebeliği duyup araştırınca acaba bu 3 adet dönemimde kimyasal gebelik mi geçirdim diye şüphe etmeye başladım..konu hakkında bilgisi olanlar ne olur yardımcı olur musunuz...

kimyasal gebeliği nerden çıkardın canım .test yapıp pozitif çıkıp ardından regli mi oluyorsun.
gögüs şişkinliği regli zamanında olabılır bişey.
sen bidahaki sefer şüphelenirsen test yap pozitif çıkarsa kan testi yaptır doktor kontrolunda doktor kimyasal mı değil mi söyleyebılır.

hayır test yapmadım hiç, zaten hiçte böyle şüphelenmemiştim..daha önce olmayan bi şekilde son adetlerimde göğüs ağrılarım oldu..kimyasal gebelik nasılmış öğrendikten sonra şüphelenmeye başladım..bir dahaki adet dönemimi bekliyorum zaten bunu öğrenmek için ama o zamana kadar bekleyemedim sabırsızlanıyorum..

hayır test yapmadım hiç, zaten hiçte böyle şüphelenmemiştim..daha önce olmayan bi şekilde son adetlerimde göğüs ağrılarım oldu..kimyasal gebelik nasılmış öğrendikten sonra şüphelenmeye başladım..bir dahaki adet dönemimi bekliyorum zaten bunu öğrenmek için ama o zamana kadar bekleyemedim sabırsızlanıyorum..

benimde senelerce ağrımazdı ama son 6 ayrıdır arada agrıyor acıyor belkide psikolojik .kimyasal genelik bu şekilde belli olmaz canım rahat ol

benimde senelerce ağrımazdı ama son 6 ayrıdır arada agrıyor acıyor belkide psikolojik .kimyasal genelik bu şekilde belli olmaz canım rahat ol

olabilen bişeymiş demekki benim hiç öyle bi sıkıntım yoktu ama artık ağrıyor sürekli böyle olunca da korktum..neyse içimi rahatlattınız çok teşşekür ederim..

Back
X