KİMYASAL GEBELİK Mİİİ FAKAT KANAMAM YOK YARDIMM :(

asya cansu erhan

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
438
291
18
35
merhaba arkadaşlar adetime 6 gün kala acilde tesadüfen hamile olduğumu öğrendim değerim 22.5 di çok düşük geldiği için ertesi gün tekrar yaptırdım 25.9 çıktı sonraki gün 22.8 çıktı doktorum hamile değilsin dedi neden arttı diye sordum geveleyip durdu internetten okuduğum kadarıyla anlayabildim ama hiç kanamam lekelenmem olmadı ve adetim 3 gün gecikti ne olduğunu bile anlayamıyorum yardımcı olurmusunuz

Mrb arkadaşım kanaman olmaması daha iyi normal şartlarda bhcg 0 a düşer ve adet gibi kanaman başlar 10 gun falan gecikme olabilir yani sonrası için hiçbir sorun olmaz benim degerim sıfıra düşmeden kanamam başlamıştı ve rahim aşırı kalın olduğu için kürtaj olmuştum malesef

Mrb arkadaşım kanaman olmaması daha iyi normal şartlarda bhcg 0 a düşer ve adet gibi kanaman başlar 10 gun falan gecikme olabilir yani sonrası için hiçbir sorun olmaz benim degerim sıfıra düşmeden kanamam başlamıştı ve rahim aşırı kalın olduğu için kürtaj olmuştum malesef
Canim ama ben adet te olamiyorum peki bu surec uzun mu olacak anlamadim gitti

Canim ama ben adet te olamiyorum peki bu surec uzun mu olacak anlamadim gitti
Bildiğim kadarıyla bhcg sıfıra düşünceye kadar adet olamiyorsun sonra normal kanama başlıyor dr lar o kanamayi normal adet sayiyorlar yani çocuk düşünüyorsan eğer hemen düşüne bilirsin bunu düşük bile saymiyorlar. Adet gecikmen 10 gun olunca gidip tekrar tahlil ver bence sifirlanmis mi diye şimdi gitsen dr bhcg bakıp bekle diyecek büyük ihtimal ama yine rahat etmiyorsan git bir Dr a adetin daha 3 gün geçmiş çok erken benim adetim 10 gun geçince kanamam basladi ve bhcg degerim sifirlanmamisti. Yine bir hafta bekle rahat edemiyorsan tekrar dr a git

Back
X