Kimyasal gebelik nedir ?

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
307
52
18
32
Kızlar :) gene ben ben hamilelik bitene kadar yandınız benden takıntılar yedi bitirdi beni :) şimdi kızlar benim kan da gebelik belirlendi ilk kan değeri 856 idi sonra bir gün sonra 1250 olmuş benim kan değerim sarımtırak akıntı veya beyaz akıntı var kasıntı da var biraz okudum netten ama o kadar safım ki anlamıyorum dış gebelik ya da kimyasal gebelik bana uymuyor değil mi birde ben şimdi 2 günde bir hep gidip kan vereyim mi

canim biraz sabr et git bebisi gor.Biz kadinlar boyleyiz bende aman bebek keseye dusecekmi dusmeyecemki kendimi yedim bitirdim yok benim agrim cok dis gebeliktir.iki hafta sabr etrim ve bebisim benimle.

Ay içim içimi yiyor valla hi kendi kendime diyorum sabahtan beri uyuyamıyorum 856 idi 1250 oldu olmasa düsük demi bir günde yukseldi böyle

Birde benim sadece kasık bel agrım var ve öyle şiddetli midem bulanmıyor
Canimne kadar heveslisin mideni bulatmaya :D mide ha diye bulanmazki.bat gectimi?benim mide bulantim 7 haftamda basladi simdi 11 haftadayim oyle boyke degil 24 saat bulaniyor.Cok rahatsiz edici basima gelince gorursun))) doktor ne dedi kese ne zaman gorunur?

Kızlar :) gene ben ben hamilelik bitene kadar yandınız benden takıntılar yedi bitirdi beni :) şimdi kızlar benim kan da gebelik belirlendi ilk kan değeri 856 idi sonra bir gün sonra 1250 olmuş benim kan değerim sarımtırak akıntı veya beyaz akıntı var kasıntı da var biraz okudum netten ama o kadar safım ki anlamıyorum dış gebelik ya da kimyasal gebelik bana uymuyor değil mi birde ben şimdi 2 günde bir hep gidip kan vereyim mi
değerin kimyasal gebelik değeri değil. tam teknik anlatamasam da düşük bir beta hcg değeri oluyor ve henuz fetus oluşumu başlamadan değer düşmeye başlıyor. senin 856 çıkmış değerin yani oluşum başlamış. beta hcg testini 2 günde 1 yaptırmak daha düzgün bir sonuç verir çünkü 2 günde 1 kat artıyor. seninki de o şekilde ilerliyor. akıntı gebelikte oluşabilecek bir durum dert etme. ayaklarını üşütme ve vajinal temizliğini iyi yapman gerekiyor gebeliğin en büyük sıkıntısı idrar yolu enfeksiyonu. doktoruna kontrole gittiğinde akıntı durumu söyle.

youtube da da gebelik süreci ile ilgili bilgilendirme videoları var onları izlemeni tavsiye ederim. ceyda düvencinin annne tv diye bir kanalı var onu faydalı bulmuştum daha başka da vardır tabi. onları haftalık takip etmeni öneririm. stres yapılacak bir şey yok mutlu ol. hayırlı olsun...

Back
X