Kimyasal gebelik olabilir mi? Resimli

Syhoya

Aşıkla maşukk
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
1.747
3.450
83
32
Herkese merhaba adetim 8 gün geçti gün gün yaptığım testlerde dun ve bugun silik acaba farklı marka diyemi kımyasal olabılırmı dr randevum yarın

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 93
Herkese merhaba adetim 8 gün geçti gün gün yaptığım testlerde dun ve bugun silik acaba farklı marka diyemi kımyasal olabılırmı dr randevum yarın
Canim bende daha önce kimyasal geçirdim adetim aynı sekiz gün gecikmisti sekizinci gün test yaptım silik çıkmıştı seninki gayet net benimki aşırı derecede silikti zor gözüküyor du dokuzuncu günde zaten kanamam başladı ilk gebeligimde bile seninki kadar net gözükmüyor du daha silikti inşallah kimyasal değildir tabi kan verseydin bi baya olmuş gecikmen

Peki hic böyle net iki çizgi görmüşmüydün testlerde kimyasal olduğunu anlayana kadar 8 günlük gecikmede
Canim bende daha önce kimyasal geçirdim adetim aynı sekiz gün gecikmisti sekizinci gün test yaptım silik çıkmıştı seninki gayet net benimki aşırı derecede silikti zor gözüküyor du dokuzuncu günde zaten kanamam başladı ilk gebeligimde bile seninki kadar net gözükmüyor du daha silikti inşallah kimyasal değildir tabi kan verseydin bi baya olmuş gecikmen

2 kez kimyasal geçirdim testlerim hiç bu koyulukta olmadı gözle görülemeyecek siliklikte oluyordu

bazı insanların kimyasalda da betahcg değeri 1000lere çıkabiliyor ama keşke hep aynı testle yapsaydınız testlerin hassasiyetlerini biz bilemeyiz. bence en yakın zamanda kan verin artışını takip edin ama ben sanmıyorum kimyasal oldugunu

Back
X