• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kımyasal gebelik olanlar bakabilirmi

Kumsal6161

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
105
38
13
34
Yaş 31 1.5 yıllık evlılık. 10 ayda 3tüp bebek tedavisi. 1.nefatif 2.kımyasal 3.kımyasal. Doktorum arastırmalı dedi. Kromozom testi vs. Yapılcak, 2 kez ust kımyasal gebelık yaşayan varmı.bi problem cıktımı yapılan testlerde ciddibir sorunmu var acaba korkmaya basladım

Merhaba benim de 1 kimyasal 1 bos gebeligim oldu tum testleri yaptirdik rahmimde inanilmaz kalin bir perde cikti yarisini kaplamisti nerdeyse ameliyat oldum aldilar perdeyi simdi tekrar hamileyim ama henuz doktora gitmedim

Yaş 31 1.5 yıllık evlılık. 10 ayda 3tüp bebek tedavisi. 1.nefatif 2.kımyasal 3.kımyasal. Doktorum arastırmalı dedi. Kromozom testi vs. Yapılcak, 2 kez ust kımyasal gebelık yaşayan varmı.bi problem cıktımı yapılan testlerde ciddibir sorunmu var acaba korkmaya basladım
Canım tüp bebek değil ama doğal yoldan daha ilk kimyasal yaşadığımda devlette bu arada doktorum bana dedi ki yumurta kaliteni arttıracak eski yöntemleri araştır dedi bende çok şaşırdım genelde ilacı dayarlar hemen. Ben eve geldim günlerce de araştırdım yumurta kalitesini arttıracak karşıma çıkan tek şey arı sütüydü şaşkındım. Nasıl tüketeceğimi araştırmaya başladım hemen arı sütü bal polen karışımı şeklinde tüketmek gerekiyormuş polen de eğer minik küçük yara enfeksiyon varsa rahim içinde onlara iyi geliyormuş nasıl bir mucize dedim kendi kendime ben kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Aktara gittim bana bu karışımı ne için istediğimi sordu bebek için dediğimde o da doktorum gibi beni şaşırttı ablacım dedi umudunu hayalini çalmak istemem buna umut bağlicaksın dedi bunlar hep laboratuvar ortamında hazırlanan arı sütü felan var içinde senin işine yaramaz günaha girmek istemiyorum dedi çok şaşkındım. Nerden alayım nasıl alayım peki dedim. Tanıdık arıcı bu onlara karışım hazırlat kaç gram koyacağını bilirler dedi şükürler olsun ki nasip de olacakmış nerden nereye geldim. Betamın düşüp te araştırıp aktarım yönlendirmesinin üstünden 2 adet geçmişti ben 2 aydır kullanıyordum ki minik kızımın haberini aldım şimdi nasipse 21 gün kaldı miniğimin kucağıma almama. İnşallah sana da vesile olur karşıma çıktı post un. İnşallah sağlıkla sıhhatle güzel haberi alır sağlıkla gebeliğini geçirir sağlıkla kucağına alıp büyütürsün. Bana da sağlıkla sıhhatle kucağıma alıp büyütmek nasip olsun inşallah 🙏💜

Anlamadığım, ilk kimyasalında senden bu testler istenmeliydi zaten. Neden kimyasaldan sonra yine tüp bebek yapmışlar genetik ve kan pıhtı testlerine bakmadan. Bende başka doktora da gördün

Merhaba benim de 1 kimyasal 1 bos gebeligim oldu tum testleri yaptirdik rahmimde inanilmaz kalin bir perde cikti yarisini kaplamisti nerdeyse ameliyat oldum aldilar perdeyi simdi tekrar hamileyim ama henuz doktora gitmedim
Rahim de ki perdeyi histereskopi ile mi gördüler peki?
Rahim filminde çıkmadı mı daha önce 🙄

Back
X