- 12 Ekim 2024
- 19
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi kelebek4848
-
İkinci yaptığım test daha belirgin geldi kimyasal gebelikte beta hızlı düşermiş zaten çok da yüksek çıkmamıştı 1 buçuk haftadır 20 de duruyor olamaz herhalde demiBeta sıfırlanmadıkça test pozitif cıkacak
Kan vermeden bunu bilemezsınız . Takib etmeyi bıraktınız mı betayı ? Yani beta geç düşenleri de okuduk burdaİkinci yaptığım test daha belirgin geldi kimyasal gebelikte beta hızlı düşermiş zaten çok da yüksek çıkmamıştı 1 buçuk haftadır 20 de duruyor olamaz herhalde demi
Bugün vermem gerekiyordu sağlık ocağına gittim kan alan kişi izinli dediler devlete gittim doktor dolu bugün olmaz dediler acile gittim kadın doğum burda onlar varken biz yapmıyoruz dediler kaldıKan vermeden bunu bilemezsınız . Takib etmeyi bıraktınız mı betayı ? Yani beta geç düşenleri de okuduk burda
Yarın verırsınız artıkBugün vermem gerekiyordu sağlık ocağına gittim kan alan kişi izinli dediler devlete gittim doktor dolu bugün olmaz dediler acile gittim kadın doğum burda onlar varken biz yapmıyoruz dediler kaldı
Siz çok erken farketmişsinizdir.İkinci yaptığım test daha belirgin geldi kimyasal gebelikte beta hızlı düşermiş zaten çok da yüksek çıkmamıştı 1 buçuk haftadır 20 de duruyor olamaz herhalde demi
Herşeye hazırladım kendimi ama yine de kafama takıldı mide bulantım baş dönmem göğüs hassasiyetim falannda var çünkü belkide psikolojiktirSiz çok erken farketmişsinizdir.
Boş gebeliktir yada kimyasal kanama olmuşsa ve değerde yükselme olmamışsa (ki sizinki aksine düşmüş) bu boş yada kimyasal gebeliktir.
Hcg nin idrardan ve kandan temizlenmesi 2 haftayı da bulabilir 3-4 haftayı da.
O yüzden ümitlenip üzülmemenizi öneririm geçmiş olsun
Bu bahsettikleriniz düşükte de oluyor maalesefHerşeye hazırladım kendimi ama yine de kafama takıldı mide bulantım baş dönmem göğüs hassasiyetim falannda var çünkü belkide psikolojiktir
Bugün kan vericem tekrar hayırlısıBu bahsettikleriniz düşükte de oluyor maalesefhatta buna ek yoğun baş ağrıları da ekleniyor bazen
Bize de haber verin burdan lütfen çok geçmiş olsunnnBugün kan vericem tekrar hayırlısı
2 gün içinde yüksek bir artış olmasa bile doktorlar kimyasal gebelikten şüphe ediyorlar. Ki sizde artışı geçtim azalmış. Mesele benim 21.5 çıkmıştı. 3 gün sonra 99 oldu onu bile beğenmemişti doktor. Tekrar kan ver izleyelim demişti. Üzmeyin ama kendinizi. Bir sonradakinde sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırsınızMerhaba geçen hafta pazartesi gebelik testi (pembe test)yapıp silik çizgi görmemle ertesi günü hastanenin yolunu tuttum kan verdim o gün kanamam başladı 2 gün sürdü bhcg 24.7 çıktı doktor hamilesin ama değer çok düşük iki gün sonra tekrar kan ver dedi verdim 20.2 ye düşmüştü kimyasal gebelik olduğunu değer sıfıra düşene kadar kan vermemi söyledi kan vermeden önce bugün test yaptım pozitif ilk yaptığım teste göre daha belirgindi (mor test) acaba kimyasal gebelik olmayabilir mi
5.5 çıktı değer düşüyor hayırlısı böyleymişBize de haber verin burdan lütfen çok geçmiş olsunnn
5.5 çıktı
Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallahdeğer düşüyor hayırlısı böyleymiş
Amin inşallahAllah kucağımızı boş bırakmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?