Kimyasal gebelik olmayabilir mi

kelebek4848

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2024
19
2
1
24
Merhaba geçen hafta pazartesi gebelik testi (pembe test)yapıp silik çizgi görmemle ertesi günü hastanenin yolunu tuttum kan verdim o gün kanamam başladı 2 gün sürdü bhcg 24.7 çıktı doktor hamilesin ama değer çok düşük iki gün sonra tekrar kan ver dedi verdim 20.2 ye düşmüştü kimyasal gebelik olduğunu değer sıfıra düşene kadar kan vermemi söyledi kan vermeden önce bugün test yaptım pozitif ilk yaptığım teste göre daha belirgindi (mor test) acaba kimyasal gebelik olmayabilir mi

Eklentiler

• IMG_9516.webp
    IMG_9516.webp
    7 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_9416.webp
    IMG_9416.webp
    116,3 KB · Görüntüleme: 13
İkinci yaptığım test daha belirgin geldi kimyasal gebelikte beta hızlı düşermiş zaten çok da yüksek çıkmamıştı 1 buçuk haftadır 20 de duruyor olamaz herhalde demi
Kan vermeden bunu bilemezsınız . Takib etmeyi bıraktınız mı betayı ? Yani beta geç düşenleri de okuduk burda

Kan vermeden bunu bilemezsınız . Takib etmeyi bıraktınız mı betayı ? Yani beta geç düşenleri de okuduk burda
Bugün vermem gerekiyordu sağlık ocağına gittim kan alan kişi izinli dediler devlete gittim doktor dolu bugün olmaz dediler acile gittim kadın doğum burda onlar varken biz yapmıyoruz dediler kaldı

İkinci yaptığım test daha belirgin geldi kimyasal gebelikte beta hızlı düşermiş zaten çok da yüksek çıkmamıştı 1 buçuk haftadır 20 de duruyor olamaz herhalde demi
Siz çok erken farketmişsinizdir.
Boş gebeliktir yada kimyasal kanama olmuşsa ve değerde yükselme olmamışsa (ki sizinki aksine düşmüş) bu boş yada kimyasal gebeliktir.
Hcg nin idrardan ve kandan temizlenmesi 2 haftayı da bulabilir 3-4 haftayı da.
O yüzden ümitlenip üzülmemenizi öneririm geçmiş olsun :(

Siz çok erken farketmişsinizdir.
Boş gebeliktir yada kimyasal kanama olmuşsa ve değerde yükselme olmamışsa (ki sizinki aksine düşmüş) bu boş yada kimyasal gebeliktir.
Hcg nin idrardan ve kandan temizlenmesi 2 haftayı da bulabilir 3-4 haftayı da.
O yüzden ümitlenip üzülmemenizi öneririm geçmiş olsun :(
Herşeye hazırladım kendimi ama yine de kafama takıldı mide bulantım baş dönmem göğüs hassasiyetim falannda var çünkü belkide psikolojiktir

Merhaba geçen hafta pazartesi gebelik testi (pembe test)yapıp silik çizgi görmemle ertesi günü hastanenin yolunu tuttum kan verdim o gün kanamam başladı 2 gün sürdü bhcg 24.7 çıktı doktor hamilesin ama değer çok düşük iki gün sonra tekrar kan ver dedi verdim 20.2 ye düşmüştü kimyasal gebelik olduğunu değer sıfıra düşene kadar kan vermemi söyledi kan vermeden önce bugün test yaptım pozitif ilk yaptığım teste göre daha belirgindi (mor test) acaba kimyasal gebelik olmayabilir mi
2 gün içinde yüksek bir artış olmasa bile doktorlar kimyasal gebelikten şüphe ediyorlar. Ki sizde artışı geçtim azalmış. Mesele benim 21.5 çıkmıştı. 3 gün sonra 99 oldu onu bile beğenmemişti doktor. Tekrar kan ver izleyelim demişti. Üzmeyin ama kendinizi. Bir sonradakinde sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırsınız 🌸

Back
X