Kimyasal gebelik sonrası adet düzeni

Arkadaşlar 2 ay önce adetime yaklaşık 1 hafta kala bazı belirtiler sonucunda kan testi verdim beta hcg 24 çıktı,iki gün sonra tekrar verdiğimde <2 değeri çıktı ertesi gün kanamam başladı ve kadın doğuma gittim betanın 0landığını söyledi.Kadın doğuma gittikten iki hafta sonra kontrol amaçlı tekrardan kan testi verdim ve değer yine 0'dı.Ondan sonra ayın 15'inde kanamam oldu ancak bu ay olmadı.Kısacası ağustos 20,eylül 15 tarihlerinde kanamam oldu ancak bu ay gecikme yaşadım.Kimyasal gebelikten sonra bir ilişkiye girmedim o yüzden gebelik ihtimalinden dolayı gecikmemiştir.Kimyasal gebelikten sonra adet düzeni ne zaman düzelir bunun için doktora gitmem gerekir mi?yorumlarınızı bekliyorum
Canım benim kimyasal gebelikten sonra ki adetim 1 hafta gecikti ve ikinci ayda tekrar hamile kaldığımı öğrendim tekrar rabbim başına versin sağlıkla inşallah

Canım benim kimyasal gebelikten sonra ki adetim 1 hafta gecikti ve ikinci ayda tekrar hamile kaldığımı öğrendim tekrar rabbim başına versin sağlıkla inşallah
teşekkür ederim çok zor bir süreçti kimyasal gebelikten sonra adet döngüm 28 günden 26 güne düşmüştü şimdi tekrardan 28'e doğru gidiyor sanırım bir kaç gün daha gecikirse kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum.kimyasaldan sonra bir ilişkimiz olmadı o yüzden kimyasaldaki gibi hayal kırıklığı yaşamayacağım rabbim en iyisini bilir

teşekkür ederim çok zor bir süreçti kimyasal gebelikten sonra adet döngüm 28 günden 26 güne düşmüştü şimdi tekrardan 28'e doğru gidiyor sanırım bir kaç gün daha gecikirse kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum.kimyasaldan sonra bir ilişkimiz olmadı o yüzden kimyasaldaki gibi hayal kırıklığı yaşamayacağım rabbim en iyisini bilir
İnşallah diğer aya rabbim nasip eder 1 hafta geçikme yaşadım ben geçilebilir normal canım

Kimyasal gebelik kanamasindan sonraki adetim 40 gun sonra olmustu ondan sonra normale dondu

Kimyasal gebelik kanamasindan sonraki adetim 40 gun sonra olmustu ondan sonra normale dondu
hmm anladım.benim sonraki adetim erken geldi şimdi gelmiyor bir yerde ilk 3 ay düzensizlikler olabilir yazıyordu,bakalım bir kaç gün daha olmazsam doktora görüneyim

Back
X