kimyasal gebelik sonrası adet

pinkaya87

varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
1.423
5
116
Mardin
merhabalar arkadaşlar..

2 hafta önce kimyasal gebelile birlikte 5 haftalık düşük yaptım. doktorum hiç korunma dedi. ama ne bidahaki adetim ne zaman olacak bilmiyorum. bu şekilde olupta adet tarihi değişen varmı???

yada adet olan kaç gün sonra oluyor:)

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun...bende aynı şeyi yaşadım ve hiç korunmadım...bana dr normal adet süren ne kadarsa o kadar zaman sonra adet olacağımı sölemişti.ama ben stres yaptığım,düşük beni çok üzdüğü için erken adet olmuştum...

benim normal adet zamanım geçti bende stresli zamanlarımda erken adet olurum ama bu sefer değişti sanırım ama umutlanmak istemiyorum:) sonra çok üzülüyorum.

canım geçmiş olsun...bende aynı şeyi yaşadım ve hiç korunmadım...bana dr normal adet süren ne kadarsa o kadar zaman sonra adet olacağımı sölemişti.ama ben stres yaptığım,düşük beni çok üzdüğü için erken adet olmuştum...

kaç haftalıktı ve kanamaını akıntının kaç gün sürdüğünü öğrenebilirmiyim:) opuyorumnanaktan

canım dr bana metilen diye ilaç vermişti ve 1 hafta olmadan kanamam akıntım bitmişti..

mrb kızlar ben bişey sormakistiyorum bende düşük yaptım düşük sonrasında size düşükle ilgili tetkik yapıldımı yada hsg çekildimi

kimyasal gebelik sonrası korunmaya gerek yok zaten kese oluşmadan kendisine son veren bir durum bende yaşadım sonra boş gebelik yaşadım şimdi korunmayı bıraktım kısaca istersen hemen hamileliği düşünebilirsin korkulacak bir durum yok

kimyasal gebelik sonrası korunmaya gerek yok zaten kese oluşmadan kendisine son veren bir durum bende yaşadım sonra boş gebelik yaşadım şimdi korunmayı bıraktım kısaca istersen hemen hamileliği düşünebilirsin korkulacak bir durum yok

bizde korunmuyoruz ama ne zaman adet olacağımı merak ediyorum. kasıklarımda sancı var ama gebelik belirtisimi adet belirtisimi anlamadım...:kedi:

benim adetim 1gün geçmişti gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı 2 gün sonra benden kanama gelmeye başlamıştı dr kimyasal gebelik dedi kanamam adet süresi kadar sürdü sonra öbür ay adet oldum

geçmiş olsun melekçim bende bundan önce kimyasal gebelik geçirmiştim ama sonraki aya yine hemen hamiş kaldım canım hiç takma kafana canım.kimyasal gebelik kanamasında insanın içi daha iyi temizleniyomuş o yüzden daha kolay hamile kalınıyo

seninki adet sancısıda olabilir gebelik belirtiside olabilir bunu şöylede anlayabilirsin kimyasal gebelikteki kanama tarihin ile adet tarihin 3aşağı 5 yukarı aynı zamana denk geliyo

bakalım sabırsızlıkla bekliyorum aslında benim acil öğrenme isteğin geçen ay yolculuk yapmıştım sonrasında kimyasal gebelik yaşadım bu ayda yine yolculuk yapacağım bayram nedeniyle. acelem bu yüzden iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Merhaba,

ben de kimyasal gebelik yaşadım.Şimdi sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum.ben ovulasyon testi kullandım.normalde 28 günde bir adet olurdum.yine 13. ve 14.günlerimde ovulasyon testinde koyu çizgiyi gördüm.eğer ovulasyon testinde yanlışlık yoksa yine 28.günümde adet olmam gerekiyo.bi daha düşük yaşamaktan çok korkuyorum ama bir an önce de sağlıcakla meleğim gelsin istiyorum.acaba bi daha ne zaman hamile kalabilirim.düşükten sonra hamile kalmak daha kolay deniliyo ama inşallah öyledir.çünkü ilk hamileliğimi korunmayı bıraktıktan sonraki 3.ayımda başarabilmiştik.

bi de bişey sormak istiyorum.benim düşük yapmadan önce akıntım olurdu ama düşükten sonra(düşük kanaması sonrası kahverengi akıntı hariç) hiç akıntım yok.günlük pedim kupkuru.acaba düşükten sonra rahim temizlendiği için mi?Arkadaşlar bu mübarek günde Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler verir inşallah.

pinkaya 87 bizim durumuzuz senle benziyor.günün geçmiş.bi test al merak ettim seni bizi de haberdar et olur mu?inşallah bir an önce sağlıcakla gelir minnoşlarımız.tek tesellim bu.

Back
X