- 25 Temmuz 2024
- 313
- 106
- 23
- Konu Sahibi pembesekerimm
-
Kimyasal gebeliği doktorda mı öğrendiniz beta takibi yapıldı mıSağ kasığımda alt karın tarafıma doğru ağrı ile kimyasal gebelik yaşadığımı öğrenmiştim. Kanamamı et parça düşürmemi vs yaşadım sadece lekelenme , kahverengi çamur gibi bazen kan görüyorum. ama çok değil. Bu sağ tarafımdaki ağrı ama hala devam ediyor. kendini gösteriyor hatırlatıyor. Doktor kontrolüme daha çok var. Bu ağrıdan korkmalı mıyım? daha önce regl olduğunda vs bu tarafımda ağrı olmazdı normal regl ağrısını yaşardım
evet doktor kontrolünde beta takibi ile öğrendimKimyasal gebeliği doktorda mı öğrendiniz beta takibi yapıldı mı
Betanız düşüyor mu? Kontrol edildi mi parça var mı diyeevet doktor kontrolünde beta takibi ile öğrendim
parçayı düşürdüm. betam 65 ile kanamam başladı. daha yeni bitti sayılırBetanız düşüyor mu? Kontrol edildi mi parça var mı diye
merhaba bende ilk beta değerimde 126 gördüm sonrasında ufak lekelenmem oldu sonrasınnda 66 ya düsmüstü ve doktor kimyasal olduğunu değerin günden güne düsüp sıfırlanıcağını söyledi sonrasında tekrardan bir beta baktırmadım normal regl gördüm benim her ay adetimde bazı günler pıhtılı gibi gelir kanamam bu ayda öyle oldu ekstra takip etmem bir sey var mı bu ay umarım hamileyimdir bana dua ed,n cok istiyorum esimde öyle ama ben heveslenip üzülmiyim diye bana cok belli etmek istemiyorKimyasal gebeliği doktorda mı öğrendiniz beta takibi yapıldı mı
Canım 7 ağustostan sonra regl oldun mu? Daha tam 1 ay geçmemiş üstünden. Adet gününü beklemen daha hayırlı beta sıfırlanmadıysa o testleri yanıltabilirmerhaba bende ilk beta değerimde 126 gördüm sonrasında ufak lekelenmem oldu sonrasınnda 66 ya düsmüstü ve doktor kimyasal olduğunu değerin günden güne düsüp sıfırlanıcağını söyledi sonrasında tekrardan bir beta baktırmadım normal regl gördüm benim her ay adetimde bazı günler pıhtılı gibi gelir kanamam bu ayda öyle oldu ekstra takip etmem bir sey var mı bu ay umarım hamileyimdir bana dua ed,n cok istiyorum esimde öyle ama ben heveslenip üzülmiyim diye bana cok belli etmek istemiyor
3 4 gündürde bel ve kasık ağrım cok fazla özellikle sağ kasığımda asırı yorgunluk hissim var uyumak istiyorum sürekli kokulara karsı böyle tiklendim gibi ara ara da beyaz akıntım oluyor bu ay gebelik olabilir mi sizce kimyasalı 7 ağustosta yasadığım icin acıkcası yumurtlama takibi yapmadım ama 2 3 günde bir birliktelik oldu bat 10 eylül gebelik testi ne zaman yapmalıyım tam anlamıyla gecikme beklemelimiyim
7 ağustosta ilk lekelenmem basladı asıl adetimi 12 ağustosta gördüm 12 ağustosa görede bat 9 eylül gösteriyor o güne kadar bekliyim bencede bosuna heveslenmek istemiyorumCanım 7 ağustostan sonra regl oldun mu? Daha tam 1 ay geçmemiş üstünden. Adet gününü beklemen daha hayırlı beta sıfırlanmadıysa o testleri yanıltabilir
5 gün var canım. Testlerde kan da yanılabilir beklemen daha hayırlı7 ağustosta ilk lekelenmem basladı asıl adetimi 12 ağustosta gördüm 12 ağustosa görede bat 9 eylül gösteriyor o güne kadar bekliyim bencede bosuna heveslenmek istemiyorum
Bende sizin gibi yaşadım ağustos ya kimyasal geçirdim doktorum kontrol etti bu ay dene dedi benimde bat 10 Eylül. Düşükten sonra gebe kalma olasılığı yüksek diyorlar ama Allahın izniyle olursa büyük bi sürpriz olacak daha gebelik testi için erken ama en azından 8 Eylülü falan bekle sabırsızlanıyorsan eğermerhaba bende ilk beta değerimde 126 gördüm sonrasında ufak lekelenmem oldu sonrasınnda 66 ya düsmüstü ve doktor kimyasal olduğunu değerin günden güne düsüp sıfırlanıcağını söyledi sonrasında tekrardan bir beta baktırmadım normal regl gördüm benim her ay adetimde bazı günler pıhtılı gibi gelir kanamam bu ayda öyle oldu ekstra takip etmem bir sey var mı bu ay umarım hamileyimdir bana dua ed,n cok istiyorum esimde öyle ama ben heveslenip üzülmiyim diye bana cok belli etmek istemiyor
3 4 gündürde bel ve kasık ağrım cok fazla özellikle sağ kasığımda asırı yorgunluk hissim var uyumak istiyorum sürekli kokulara karsı böyle tiklendim gibi ara ara da beyaz akıntım oluyor bu ay gebelik olabilir mi sizce kimyasalı 7 ağustosta yasadığım icin acıkcası yumurtlama takibi yapmadım ama 2 3 günde bir birliktelik oldu bat 10 eylül gebelik testi ne zaman yapmalıyım tam anlamıyla gecikme beklemelimiyim
sabırsızlanıyorum bir yandanda korku var icimde cünkü gecen ay kimyasal gebelik yasadığımda ilk beta değerini öğrenip gebe olduğumu öğrenince ertesi gün lekelenmem basladı doktor hatta hemen kan testi vermeseydim ertesi gün lekelenmen baslamıs regl oldum düsüncesine girip kimyasal gebeliğini anlamıcaktın bile bu psikolojiyi yasamıcaktın dedi ondan bu sefer biraz daha gecmesini beklemek istiyorum ama bir yandanda sabırsızlık söz konusu bat 10 eylülBende sizin gibi yaşadım ağustos ya kimyasal geçirdim doktorum kontrol etti bu ay dene dedi benimde bat 10 Eylül. Düşükten sonra gebe kalma olasılığı yüksek diyorlar ama Allahın izniyle olursa büyük bi sürpriz olacak daha gebelik testi için erken ama en azından 8 Eylülü falan bekle sabırsızlanıyorsan eğer
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın çok zor bilirimsabırsızlanıyorum bir yandanda korku var icimde cünkü gecen ay kimyasal gebelik yasadığımda ilk beta değerini öğrenip gebe olduğumu öğrenince ertesi gün lekelenmem basladı doktor hatta hemen kan testi vermeseydim ertesi gün lekelenmen baslamıs regl oldum düsüncesine girip kimyasal gebeliğini anlamıcaktın bile bu psikolojiyi yasamıcaktın dedi ondan bu sefer biraz daha gecmesini beklemek istiyorum ama bir yandanda sabırsızlık söz konusu bat 10 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?