Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkKİMYASAL GEBELİK SONRASI ENDİŞELİ AY
adet oncesı lekelenme olabılıyo. adet gelıcektır. hamılelık testınde pozıtıf cıktıysa o ayrı. o zaman bıle lekelenme ılla sonlanma anlamı tasımaz.kanama ya cevırırse sonlanıyor. gebelık testı yapmadıysan yap ıcın rahatlasın. rabbm hayırlı olanı vrsın.
Geçtiğimiz kasım ayında düşük yaptım ve bu ay 4 gün regl oldum normalde adetim düzenli ve 6 gün olurum doktorum normal dedi fakat bel ağrım çok var bide sol kasığımda batma oluyor
Hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra doktora gittim tekrar kanımı aldı değer düşmüştü gebelik kaybın olmuş dedi akşamına zaten adet oldum ve normal adet sürecim oldu benim 5 gün sürer adetim buda ayni adetim gibi 5 gün sürdü
Hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra doktora gittim tekrar kanımı aldı değer düşmüştü gebelik kaybın olmuş dedi akşamına zaten adet oldum ve normal adet sürecim oldu benim 5 gün sürer adetim buda ayni adetim gibi 5 gün sürdü
Bende geçtiğimiz 2 ay üst üste kimyasal gebelik yaşadım ilk gebelikte kanda baktirdim sonra değer düştü 12.gun kanama başladı bitti sonraki ay gecikmenin 2.günü kanama başladı ama buna kanda baktirmadim evdebyaptigim testte silik ikinci cizgi cıktı hatta 3 gün kala yaptim 1 gün.kala yine silik bu ay da belirtilerim var adete 6 gün kaldı bakalım inşallah bu sefer tutmustur