Gebeliğe Hazırlık KİMYASAL GEBELİK SONRASI ENDİŞELİ AY

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aylin0816

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
188
73
13
31
Merhaba geçen ay kimyasal gebelik geçirdim , adetime 3 gün var bugün kahverengi lekelenmem oldu yinemi kimyasal gebelik acaba yardımcı olur musunuz :(

Merhaba geçen ay kimyasal gebelik geçirdim , adetime 3 gün var bugün kahverengi lekelenmem oldu yinemi kimyasal gebelik acaba yardımcı olur musunuz :KK43:
adet oncesı lekelenme olabılıyo. adet gelıcektır. hamılelık testınde pozıtıf cıktıysa o ayrı. o zaman bıle lekelenme ılla sonlanma anlamı tasımaz.kanama ya cevırırse sonlanıyor. gebelık testı yapmadıysan yap ıcın rahatlasın. rabbm hayırlı olanı vrsın.

09D6A64D-57CE-4F6F-844E-63BCEA0C3C8E.webp

Merhaba testim bu şekilde çıktı adetime 4 gün var sizce hamilemiyim

Ben görüyorum çizgiyi hsyırlı oldun 😌 inşallah bu sefer ssğlıklı bir gebelik geçirirsiniz 💗 biraz bekleyin kan verin

Merhaba geçen ay kimyasal gebelik geçirdim , adetime 3 gün var bugün kahverengi lekelenmem oldu yinemi kimyasal gebelik acaba yardımcı olur musunuz :KK43:
Geçtiğimiz kasım ayında düşük yaptım ve bu ay 4 gün regl oldum normalde adetim düzenli ve 6 gün olurum doktorum normal dedi fakat bel ağrım çok var bide sol kasığımda batma oluyor

Kimyasal gebelik durumu kaç gün içinde belli oldu peki ve kanama kaç gün içinde yaşadınız
Hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra doktora gittim tekrar kanımı aldı değer düşmüştü gebelik kaybın olmuş dedi akşamına zaten adet oldum ve normal adet sürecim oldu benim 5 gün sürer adetim buda ayni adetim gibi 5 gün sürdü

Hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra doktora gittim tekrar kanımı aldı değer düşmüştü gebelik kaybın olmuş dedi akşamına zaten adet oldum ve normal adet sürecim oldu benim 5 gün sürer adetim buda ayni adetim gibi 5 gün sürdü
Anladım çok geçmiş olsun,benim de şuan değerler sıkıntı da kendimi hazırlıyorum

Bende geçtiğimiz 2 ay üst üste kimyasal gebelik yaşadım ilk gebelikte kanda baktirdim sonra değer düştü 12.gun kanama başladı bitti sonraki ay gecikmenin 2.günü kanama başladı ama buna kanda baktirmadim evdebyaptigim testte silik ikinci cizgi cıktı hatta 3 gün kala yaptim 1 gün.kala yine silik bu ay da belirtilerim var adete 6 gün kaldı bakalım inşallah bu sefer tutmustur

Back
X