Kimyasal gebelik sonrası hamile kalanlar??

Nibaku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2021
114
55
48
28
Arkadaşlar merhaba kimyasal gebelik sonrası adet kanamasından sonra hamile kalanlar var mı

Canım benim geçen ay 30.03.2021de kimyasalım sonlandı. Aradan bir adet dönemi geçti Ve bu ay 30.04 de tekrar hamile olduğumu öğrendim. Daha bat a 2 gün var ve değerim 92 inşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliktir🙏🏻
Çok sevindim sizin adınıza benm de ayın 4 regl günüm aşırı derecede belim de yanma var inşallah adet olmam diye dua ediyorum. İnşallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur

Canım benim geçen ay 30.03.2021de kimyasalım sonlandı. Aradan bir adet dönemi geçti Ve bu ay 30.04 de tekrar hamile olduğumu öğrendim. Daha bat a 2 gün var ve değerim 92 inşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliktir🙏🏻
Kuzum hayırlı olsun öncelikle, benimde kimyasalim basladi bugun, bekliyorduk gunlerdir bugun geldi kanama. Simdi ben bunu adet olarak mi sayacağım? Diger adette gelirsin dedi doktorum ama o an sormayi unuttum, bu kanama bittikten sonra ovulasyonla takip etsem yumurtlama gorur muyum yoksa beklenen adet gününü mü bekleyeceğim?

Kuzum hayırlı olsun öncelikle, benimde kimyasalim basladi bugun, bekliyorduk gunlerdir bugun geldi kanama. Simdi ben bunu adet olarak mi sayacağım? Diger adette gelirsin dedi doktorum ama o an sormayi unuttum, bu kanama bittikten sonra ovulasyonla takip etsem yumurtlama gorur muyum yoksa beklenen adet gününü mü bekleyeceğim?
Canım benim kimyasalm sonlanitken bir kanamam olmadı sadece ufak kahverengi akıntım oldu. Sonrasında normal adet dönemimde adetimi oldum. Benim beta değerim çok yukselmemisti zaten belkide sebebi odur. Maksimum 78 i gördük değerde düşüş başladı bir hafta sürmeden sıfırlandı. Senin beta değerin biraz fazlaysa ondan kanama şeklinde olmuş olabilir

Back
X