Kimyasal gebelik sonrası hamilelik

cgrknl22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
15
4
1
31
Kızlar iyi akşamlar 1,5 yıllık evliyim Eylül ayından beri bebek denemesi yapıyoruz Aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım ve o zamandan sonda da gebe kalmadım tekrar böyle bir durum yaşayıp tekrar hamile kalan var mı varsa neler yaptınız

Ben kaldım ama yine kimyasal oldu biri geçen Nisan’da biri de Ocak’ta. İlk kimyasaldan sonra 9 ayda hamile kaldım fakat yine olmadı. Umarım senin de benim de bir sonraki gebeliklerimiz sağlıklı olur

Ben kaldım ama yine kimyasal oldu biri geçen Nisan’da biri de Ocak’ta. İlk kimyasaldan sonra 9 ayda hamile kaldım fakat yine olmadı. Umarım senin de benim de bir sonraki gebeliklerimiz sağlıklı olur
Peki canım doktorun bir tedavi önerdi mi

Kasımda kimyasal gebelik geçirdim şuan tekrar hamileyim

Peki canım doktorun bir tedavi önerdi mi
Hayır canım önermedi. Çok normal olduğunu söylüyorlar. Gerçi 2 kez olması bence normal değil. O yüzden gerekli tüm testleri yaptırdım. Hepsi temiz. Umarım bir daha olmaz. Allah senin de gönlüne göre verir inşallah içini ferah tut

Kasımda kimyasal gebelik geçirdim şuan tekrar hamileyim

Evet bana da öyle dedi ama işte insan oğlu hemen olsun istiyor ya inşallah bizde hayırlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…