• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal Gebelik Sonrası İlaki Bekleyecek Miyiz?

murexagor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2022
114
-51
26
32
Merhaba,

Son tüp bebek girişimi bu hafta kimyasal gebelikle sonuçlandı.

Doktor aradı diyor ki histeroskopi yapalım isterseniz.

Ben ertesi ay hemen tekrar denemek istiyordum dedim.

Yok dedi histeroskopi olmayacaksan da en az bir ay daha bekleyelim diyor. E sonuçta tutmadı düşük de yapmadım neyi bekliyoruz ki? Sonuçta kimyasal gebelik genetikle ilgili bi şey düşük yapsam hadi neyse.

İlk tüp bebekte rahim dinlendirme dendi.

Düşük yokken beklenmesi normal mi?
Histeroskopi gerekli mi?

Arkadaş maddi gücümüz var dedikte bunların hepsi dünya kadar para ve zaman gidiyor.

Ne olur bi akıl verin sizde de böyle mi oldu süreçler?

Sizi cok iyi anliyorum. Ancak Transfer sürecinde kullandığınız hormonları atmak için en azından 1 adet bekleyin derim. Sabırlı olun. Acele ettikçe bazı şeyler sizden uzaklaşıyor. 3 yılın sonunda 5.transferde pozitifi görmüş biri olarak söylüyorum. Tıbben yapılması gereken, elinizden gelen ne varsa hepsini yapın ve teslim olun.herseyin vakti saati var. Siz ne kadar hizli koşarsaniz koşun. Yetiştiğiniz sadece nasibiniz olacak. Bu 3 yıl içerisinde sürece o kadar müdahale ettim ki herseyi hızlandırmak için, vakit kaybediyorum yaşım geçiyor biran önce çocuk sahibi olmalıyım diye o kadar çok yönlendirdim ki doktorları. Ama sonuc hep husran ve hep onume beklemem gereken yeni engeller çıktı. Son transferim de kendime bir söz verdim. Sakince süreci akışına bıraktım. Sadece izledim. Çok şükür 15.haftaya ulaştım.

Back
X