KİMYASAL GEBELİK SONRASI İLK ADET VE TEKRAR HAMİLE KALANLAR

SLTN90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
231
213
53
35
Merhaba ben 6 kasımda hamile oldugumu ögrendim ve ilk hamileliğimdi bu sonrasında B.HCG artışlarımın az oldugunu ögrendim ve 16 kasımda ağrılı bir şekilde düşük yaptım.Tabi yıkıldım hala kendime gelmiş değilim eşim benden daha hevesliydi onun o sevinci hala gözlerimin önünden gitmiyor.Sizlere sormak istediğim sey kimyasal gebelikten sonra ne zmn adet oldunuz ve tekrar ne zmn hamile kaldınız.Aranızda adet olmadan tekrar hamile kalan var mı?Cevaplarınız için şimdiden tesekkürler.

Bende kimyasal gebelik yaşadım canım ya ve 2.ayda hamile Kaldım cok şükür üstelik esimde varikosel vardi doktorlarin normal yolla hamile kalman zor denesine rağmen.
Tüp bebekte kimyasal gebelik yaşayıp normal yolla hamile kaldim.
Kızım şu an 2bucuk aylık oldu cok şükür.
Stres yapmadan sabırla zamana birak.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah tez vakitte hayırlısı ile evlat sahibi olursun.

KaSe18 Rabbim uzun ömürler versin bebeğine umarım tez zamnda bende görürüm o günleri ister istemez aklım sürekli bu konuda keske biraz daha rahat davranabilsem

Canım benim ben de Temmuz ayında kimyasal gebelik yaşadım düşük kanaması dört gün sürdü ardından iki üç gün de lekelenme oldu ve yine 28 gün sonra adet oldum. Ağustos ve Eylül aylarında denemedik Ekimde denedik olmadı Kasımda yani ikinci denememizde oldu şükürler olsun. Konudan uzaklaş stres yapma Rabbim veriyor dua et yeter ve folik asit kullan

Hiççç üzülme yaşadığını çook iyi anlıyorum. Bende Mayıs ayında yaşadım hemde betahcg 600 leri gördü ister istemez ilk gebelik hayaller eşinin sevinci çok iyi anlıyorum seni kimyasal ilk anlaşılmadı kanamam olunca progestan kullandım buda kanamamı engelledi her gece aciller falan tabi berbat bi süreç 10 gün sürdü kanama. Adetim diğer ay normal gününde oldu kanaman olduğu gün adet başlangıcı olarak sayman gerekli. Ve 7 ay sonra hamileyim buradan okuyordum kimyasaldan sonra gebelikler nekadar sürede böyle 7 8 ayları okuyunca ooo okadar bekliycm mi diye hayıflanırdım ama zamanı var tüm bebekler gelecekleri günler belli elinden geleni yap rabbim tez zamanda yaşatır bu duyguyu inşallah sakın üzülmeyin

İyi akşamlar bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Senin gibi düştüm buralara araştırdım. Kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalan çok var dendi bende bunlar-dan biri oldum. Üzülme stres yapma Rabbim vakti zamanında veriyor inşAllah sen bol bol dua et ve sakın stres yapma,düşünmemekte çalış ve adet gittiği gibi çalışmalara başka.Allah hayırlısını versin hakkında İnşAllah

Bende 1 ay sonra adet olmuştum doktor 3 ay düşünmeyin demişti. şimdi 5 aylık hamileyim

cevaplarınız için cok tesekkür ederim öyle içimi rahatlattınız ki hepiniz sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alırsnız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…