Kimyasal gebelik sonrası ne zaman hamile kaldınız

Emellzeliha

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
276
498
23
25
Merhaba hanımlar ben Bi gebelik yaşadım hatta testimi burada paylaşmıştım ama kimyasal gebelik oldu kanamam oldu aletimin geçmesinden 9. Günümde kimyasal gebelik dendi doktorlara göre 3 ay beklememiz gerektiği söyleniyor kimyasal olunca ama kimyasaldan sonra gebe kalıp sağlıklı hamilelik geçiren var mı

Kürtaj işleminden sonra BİLE 3 ay bekletmedi doktorum benı .
Kürtajdan sonra ki denemede hemen hamile kaldım . Çok şükğr sağlıkla kucağımıza aldık

Merhaba bende bugün kimyasal gebelik yaşadım doktor 3 ay bekleyin felan demedi

Merhaba bende bugün kimyasal gebelik yaşadım doktor 3 ay bekleyin felan demedi
Ben direk doktora sormadım açıkçası sağlık ocağında aile hekimimle görüşmüştüm oda beklemen daha iyi demisti ama beklemedim açıkçası ilk gebelik öğrendiğimde doktor folik asit vermişti gebelik düşündüğüm için kullanmaya devam ediyorum ben ilk 3 ay kullan demişti o zaman şimdiye kullanıyorum 1 ay olucak kullanalı

Kürtaj işleminden sonra BİLE 3 ay bekletmedi doktorum benı .
Kürtajdan sonra ki denemede hemen hamile kaldım . Çok şükğr sağlıkla kucağımıza aldık
Yaa ne güzel dediğim gibi ben direk doktora danışmanım birde YouTube video izledim inşallah bu ay bende hamileyimdir kimyasalda çok üzülmüştüm bu sefer sağlıklı gebe kalırım inşallah

Üç ay önce bende kimyasal gebelik yaşadım doktor bana da korun şu sürelerde demedi bende korunmadım üç aydır tutmadı.. Dün reglim başlaması gerekiyordu başlamadı bugünde ağrım var hala gelen giden yok bekliyorum yine hasta olursam doktora gideceğim ... Süreç baya can sıkıcı Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…