Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gecmis olsun öncelikle.Merhaba. Dün kimyasal gebelik yaşadıöımı öğrendim. Sorum şu kimyasal gebelik geçirenler ne kadar zaman sonra normal hamilelik yaşadılar?
Adetim sadece 1gün gecikmişdi 7,8 di değerim gecikmenin 2ci gunu adet oldum zaten. Değer çok yüksek değildi zaten. İnşallah ikimizde yakında sevinirizMerhaba gecmis olsun öncelikle.
Canim bu herkezde farkli cogu kadin 1 ay icinde tekrar hamile kalabiliyor. Benim 2 tane kimyasal gebeligim oldu ve 7 aydır hamile kalamıyorum.
Her insanda farkli sen önce dinlenmene beta degerinin düsmesine bak sonrasinda normal sekilde düzenli iliskiye gir herseyin hayirlisi
Insallah canimAdetim sadece 1gün gecikmişdi 7,8 di değerim gecikmenin 2ci gunu adet oldum zaten. Değer çok yüksek değildi zaten. İnşallah ikimizde yakında seviniriz![]()
Canim ben temmuzda kimyasal gebelik gecirdim agustosta hic adet olmadan hamile kaldim suan 19. Haftada ve saglikliyiz sanada nasip olur insallahMerhaba. Dün kimyasal gebelik yaşadıöımı öğrendim. Sorum şu kimyasal gebelik geçirenler ne kadar zaman sonra normal hamilelik yaşadılar?
Neden test yapmıyorsun genetik test felan 4 kere kimyasal bence arastirKizlar yardimci olurmusunuz ? Ben 4 kez kimyasal yaşadım 1 düsük yaptim bu ay adete 10 gun varken pembe kanamam oldu 1 gun bile surmedi suan 3 gun var adete bugun erken gebelik test yaptim silik var ama gozle gorunuyor bu acaba kimyasalmi ama kimyasallarda cok agrim oluyordu adet oncesi bunda oyle bisey yok ve iliski etkiliyor diye 20 gune yakindir iliski yok dusukler iliskilere bagli olabilirmi bilgisi olan yazabilirmi lutfen adet gecikmesinden sonra test yapsam tam pozitifi yakalarmiyim acaba![]()
Masallah saglikla kucaginiza alin peki kimyasal kanamadan sonra yumurtlama belirtileri yasadiniz miCanim ben temmuzda kimyasal gebelik gecirdim agustosta hic adet olmadan hamile kaldim suan 19. Haftada ve saglikliyiz sanada nasip olur insallah![]()
Bende nisanda kimyasal gebelik geçirdim ardından Haziran ayında hamile olduğumu öğrendim. Kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik oluyor diye biliyorumMayista kimyasal gebelik gecirdim hala hamile kalamadim her vitamini iciyorum yumurta oluyor beyaz akinti geliyor ama gebelik olmuyor artik umidi kestim
Bende olmadı hala malesef yaşım 42 amh 0.18 o yuzden heraldeBende nisanda kimyasal gebelik geçirdim ardından Haziran ayında hamile olduğumu öğrendim. Kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik oluyor diye biliyorum