Kimyasal Gebelik Sonrası Yaşananlar..

loveyou3434

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
166
31
13
Kızlar Merhaba :110:
Ben size birşey sormak istiyorum. 30 Eylülde kimyasal gebelik geçirdim. Yani 30nda kanamam başladı ve 7 gün de sonlandı. Şuan bu tarih oldu hala adet olmadım. Tekrar test yapamıyorum korkuyorum çok üzülmüştüm çünkü. Başından kimyasal gebelik geçenler kaç gün sonra adet oldunuz? Ya da kesin olması için ne zaman test yapmalıyım sizce. Şimdiden hepinize teşekkürler..

Ben nisan ayında yaşadım kimyasal gebelik 34 gün sonra sanırım adet olmuştum normalde 28 günde bir olurdum. Panik yok sakin ol. Gelicektir adetin

Ben size birşey sormak istiyorum. 30 Eylülde kimyasal gebelik geçirdim. Yani 30nda kanamam başladı ve 7 gün de sonlandı. Şuan bu tarih oldu hala adet olmadım. Tekrar test yapamıyorum korkuyorum çok üzülmüştüm çünkü. Başından kimyasal gebelik geçenler kaç gün sonra adet oldunuz? Ya da kesin olması için ne zaman test yapmalıyım sizce. Şimdiden hepinize teşekkürler..
bende 3 ekimde kimyasal gebelik yaşadım. 11 gün sürdü kanamam. bir sonraki adet döneminde 1gün öncesinde adet oldum. sen tekrar hamile kalmış olabilirsin. .(eğerki normalde adet gecikmesi yaşamıyorsan). aynı şeyleri yaşamış biri olarak biraz daha bekleyip adet olmazsan, test yap derim. hayırlısı olsun şimdiden.

Kimyasaldan sonra bi dahaki aya6 gun adetim gecikti

bende 3 ekimde kimyasal gebelik yaşadım. 11 gün sürdü kanamam. bir sonraki adet döneminde 1gün öncesinde adet oldum. sen tekrar hamile kalmış olabilirsin. .(eğerki normalde adet gecikmesi yaşamıyorsan). aynı şeyleri yaşamış biri olarak biraz daha bekleyip adet olmazsan, test yap derim. hayırlısı olsun şimdiden.
Normalde 28 günde olurum gecikme fazla yaşamam hafta olarak hatta aynı günde olur. Ama işte kimyasal olunca kafam karıştı. Kimyasal zaten adet günümden 9 gün sonra gerçekleşti geçen ay.

Normalde 28 günde olurum gecikme fazla yaşamam hafta olarak hatta aynı günde olur. Ama işte kimyasal olunca kafam karıştı. Kimyasal zaten adet günümden 9 gün sonra gerçekleşti geçen ay.
kafanın karışması normal bu durumda. eğer ki ben kimyasaldan sonra yani bu ay adet olmasaydım eminim bekleyebildiğim kadar bekliyecektim netleşmesi için. çünkü adetime 5 gün kala idrar testiyle öğrenmiştim, adetimin üstünden 4 gün gecinçe kanamam başladı. Bekleyebilirsen en iyi senin için.

Hiç adet olmadan hamile kaldım canım ben darısı başına inşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Arkadaşlar bende birşey danışmak istiyorum geçenay 05.12.2017 kimyasal gebelik yaşadım normalde 28 günde bir çok düzenli adet görürüm 6 gün sürüyor bu ay 5 gün erken oldu ve normalinden çok az 4.günü ve biticekmis gibi azaldı ama bel ağrım ve kasik ağrılarım var acaba hamile olabilir miyim yoksa normal mi?

Back
X