Ahh keşke elimde olsa stres yapmazsam olucak çünkü bu şekilde içim rahatlıyor yükselişi gördükçeNedir ne degildir bilemem ama kendi kendinizi sıkıntıya sokmuşsunuz resmen. Bu kadar israrci aceleci olmanın kimseye bir yarari yok. Stresiniz bebegi de olumsuz etkiliyor. Belki bu sebeple kimyasal yasiyorsunuz. Sakin olun, sabah aksam test yapmak yerine bekleyin. Gecikince gidip kan verin.
Evdeki testlerle durmadan test yapsaniz bir nebze anlicam. Var ki yapıyor dicem duramiyor dicem ama siz resmen durmamak sabretmemek icin çoklu test siparis etmişsiniz. Bile bile yapıyor gibi oluyor böyle. Eger gebe degilseniz bir dahakine bunu yapmamanizi oneririm. Yazik oluyor çünkü herkese. Herkes seviniyor herkes üzülüyor. Ama en cok siz perisan oluyorsunuz.Ahh keşke elimde olsa stres yapmazsam olucak çünkü bu şekilde içim rahatlıyor yükselişi gördükçe
Evdeki testlerle durmadan test yapsaniz bir nebze anlicam. Var ki yapıyor dicem duramiyor dicem ama siz resmen durmamak sabretmemek icin çoklu test siparis etmişsiniz. Bile bile yapıyor gibi oluyor böyle. Eger gebe degilseniz bir dahakine bunu yapmamanizi oneririm. Yazik oluyor çünkü herkese. Herkes seviniyor herkes üzülüyor. Ama en cok siz perisan oluyorsunuz.
Kizmadim uzuldum. Test bozuk olsa idrarda az hormon olsa bir onceki gunden silik çıksa uzuleceksiniz. Neyse ki oyle değilmiş. Saglikla gelsin bebişinizDurmamak sabretmemek için değil hormon artışını izlemek için aldım ve yapiorum o testleri daha önce kimyasal yaşadığım içinve o yüzdende kimseye söylemedim kanda gebelik çıktı bugun ve birdaha Çarşamba günü kan sonucuna göre kesinleşmeden kimseyi soylemeyi düşünmüyorum yarın sabahta ondan sonraki sabahta testlere devam edicem çünkü o artışı gormek icin diorum ya bu beni rahatsız etmez icimi rahatlatır siz neden kızdiniz bu kadarki...
Çok tskr ederimKizmadim uzuldum. Test bozuk olsa idrarda az hormon olsa bir onceki gunden silik çıksa uzuleceksiniz. Neyse ki oyle değilmiş. Saglikla gelsin bebişiniz
Canım geçen ay ve bu ay kimyasal geçirdim.Testlerimde gittikçe koyulasti. Bu test kimyasal olmayacağını garantilemiyor.Ben çok üzüldüm sen üzülmezsin insallahDurmamak sabretmemek için değil hormon artışını izlemek için aldım ve yapiorum o testleri daha önce kimyasal yaşadığım içinve o yüzdende kimseye söylemedim kanda gebelik çıktı bugun ve birdaha Çarşamba günü kan sonucuna göre kesinleşmeden kimseyi soylemeyi düşünmüyorum yarın sabahta ondan sonraki sabahta testlere devam edicem çünkü o artışı gormek icin diorum ya bu beni rahatsız etmez icimi rahatlatır siz neden kızdiniz bu kadarki...
İnşallah çok üzüldüm sizin adinizada herşey gönlünüzce olur bundan sonradaCanım geçen ay ve bu ay kimyasal geçirdim.Testlerimde gittikçe koyulasti. Bu test kimyasal olmayacağını garantilemiyor.Ben çok üzüldüm sen üzülmezsin insallah
Merhaba sonuçlarınızı benimle paylaşırmısınız bende 3 defa kimyasal geçirdim ve neler hissettiğinizi gerçekten anlyabiliyorum ve bende şuan sizin psikolojinizi yaşıyorumKızlar merhaba geçen ay kimyasal gebelik yaşadım tamamen hayallerinin suya düşmesi şükür bugunumuze yinede ve korunmadan devam dedik ama bu defa kafaya takmiycam dedim yinede internetten gebelik testlerimi sipariş etmiştim bolca :)) 23 Ocak bat tarihim 17 Şubat'ta kasıkta batma hissettim gece bı bakayım yoktur dedim ama test çok ya içimi rahatlatmak ve çok ince testi gördüm hamileydim yarın bat tarihim( 22 Şubat) bugüne kadar çıkan pozitifleri ekliycem bakarsınız gün gün hatta sabah aksam takip ediyorum hormon da düşme olursa çizgi siliklesir die normal mi artış kızlar çok korkuyorum ya kaybedersem die inşallah yarın kan vericem içimi rahatlatabilir misiniz varmı benimle aynı durumu yasayanlar
Yarın kan testi vericem tekrar haber ederim tabi insanın psikolojisi alak bullak oluo hiç hamilelik belirtim yok inşallah sizin içinde herkes içinde en güzeli olur :/Merhaba sonuçlarınızı benimle paylaşırmısınız bende 3 defa kimyasal geçirdim ve neler hissettiğinizi gerçekten anlyabiliyorum ve bende şuan sizin psikolojinizi yaşıyorum
AllaYarın kan testi vericem tekrar haber ederim tabi insanın psikolojisi alak bullak oluo hiç hamilelik belirtim yok inşallah sizin içinde herkes içinde en güzeli olur :/
Artışım 308 olmuş şuan herşey normal görünüyor umarım böylede devam eder siz de varmı gebelik şuan
Çok sevindim . daha önce kaç çıkmıştıArtışım 308 olmuş şuan herşey normal görünüyor umarım böylede devam eder siz de varmı gebelik şuan
Ptesi 92 çıkmıştı Çarşamba 308tskr ederimÇok sevindim . daha önce kaç çıkmıştı
Yok hayır ama folik asit vermişti onu devam ettimHerhangi bir ilac kullaniyor musunuz kimyasal gebelikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?