Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimyasal gebelik geçirdim dün kanamam başladı parçalı ve yoğun bir ağrı vardı midem bulanmaya başım dönmeye başladı bugünde çok yoğun bir kanama var pedimbir saat içinde doluyor normal mi
Kimyasal gebelik geçirdim dün kanamam başladı parçalı ve yoğun bir ağrı vardı midem bulanmaya başım dönmeye başladı bugünde çok yoğun bir kanama var pedimbir saat içinde doluyor normal mi
Canım bende geçen ay kimyasal yaşadım. Benimde kanamam 20 gün sürdü. Ama seninki kadar yoğun değildi. Ama okumuştum parçalı olabiliceğini baş dönmen ve bulantında büyük ihtimalle çok geldiği için olmuştur. Doktoruna yinede bir danışsaydın ne dedi acaba. Ama kafanı ona takıpta moralini bozma
Doktorum cok kötüydü 1 haftalik gecikmeden sonra beta degeri 30 cikmasina rahmen kimyasal olabilcecegini bana söylemedi haftaya gel dedi evde ben kendi arastirmalarimla kimyasal gecirdigimi ogrendim suan adetim 2 gun gecti ama 1 hafta gecikmeyi bekleyip oyle test yapacağım belki duzensizlik olabilir
Ayy canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sen hemen hamile kalmışsın ne güzel. İsteyenlerede en kısa sürede hayırlı haberleri versin
Ayy canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sen hemen hamile kalmışsın ne güzel. İsteyenlerede en kısa sürede hayırlı haberleri versin