1 ay dinlendim bem bu ay yumurtlama gördüm testte pozitifi de gördümYumurtlama gördün mü kimyasal sonrası
Gecikmen oldu mu bidahaki ay kimyasal sonrasiHerkesin merhaba,ben adet gecikmesinden 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim idrar testinde daha sonra ona verdiğimde degerim 112 iki gün sonra 45 çıktı ve kimyasal gebelik dendi 4 ekim ve 12 Ekim arası kanama oldu normal adetimden uzun ve sancılı geçti.Simdi herhangi bir ağrım yok ve ovulasyon testi yaparak yumurtlamayı bulmaya çalışıyorum.Tekrardan doktora kontrole gitmeye gerek var mı ?
Henüz regl dönemi gelmedi ama yumurtlama günü değişti bu regli de etkiler diye düşünüyorumGecikmen oldu mu bidahaki ay kimyasal sonrasi
Ben takip etmedim bnde eylulde yasadim kimyasal suan gecikmenin ilk gunu bakalim ne zmn olucamHenüz regl dönemi gelmedi ama yumurtlama günü değişti bu regli de etkiler diye düşünüyorum
Gebelik ihtimali yok mu ?Ben takip etmedim bnde eylulde yasadim kimyasal suan gecikmenin ilk gunu bakalim ne zmn olucam
Valla cnm test yapmadim sabah yapicam ama sanmiyorum yoktur gun asiri iliski denddik bu ay iki hafta boyunca belki daha fazla ama sanmiyorumGebelik ihtimali yok mu ?
dün bat'tı pozitifi gördüm inşallah sağlıkla ilerlerYasa hamile misiniz?
1 ay dinlendim, bu ay olduİnşaallah, kimyasal gebelikten sonra mi oldu
Test yaptın mıValla cnm test yapmadim sabah yapicam ama sanmiyorum yoktur gun asiri iliski denddik bu ay iki hafta boyunca belki daha fazla ama sanmiyorum
cnm yaptim yok ama dedigim gibi kimyasal sonrasi gecikme isteTest yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?