Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik ten sonra ne zaman hamile kaldınız ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya incir zeytinyagı kürünü deneyen var mı hiç
Kafana göre yapma derim bende Aralık ayında klomen kullandım tekrar yazsın diye gittim şubatta kan testi me baktı pozitif çıktı kanamam olunca kimyasal gebelik geçirdim klomen alacaktım eczaneden ben kist yapmış ilk kullandığım alsaydım kimyasal gebelik te varmış daha da kötü olurmuşum Allah göstermesin de 🤦‍♀️🤦‍♀️

Selam kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay korunmadım belki olur diye. Yalnız anlamadığım bir şey var yumurtlama hesabını hangi tarihten yapıcaz düşük başladığı günden mi yoksa en son adet tarihinden mi😊

Kafana göre yapma derim bende Aralık ayında klomen kullandım tekrar yazsın diye gittim şubatta kan testi me baktı pozitif çıktı kanamam olunca kimyasal gebelik geçirdim klomen alacaktım eczaneden ben kist yapmış ilk kullandığım alsaydım kimyasal gebelik te varmış daha da kötü olurmuşum Allah göstermesin de 🤦‍♀️🤦‍♀️
Bende kontrole gidicem bugün inşAllah tekrar verir mi doktor diye bnde kullandım Klomen

Aynen benim doktorum da 1-2 ay korun dedi tekrar olmaması için sanırım İnşAllah en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur sana da canım
Amin kuzum nerde isteyen,dileyen ve hakedene Rabbim nasip etsin. Vardır herşeyde bir hayır. Böylesi daha zor korunmak en mantıklısı tamamen vücut dinlensin 💐

Back
X