Kimyasal gebelik ve düşük

Kızlar bir sorum olacak. Bu ay 2. Defa kimyasal gebelik yaşadım önceki 5 ay önceydi. önce kahverengi lekelenmem oldu 1-2 gün sonra da normal adet gördüm o sürede zarfında beyaz zar-et parçası gibi bişey düşürdüm adet olacağım gün beta 3.80 iki gün sonra 8.20 çıkmıştı bide üstüne lekelenmem ve adet olunca daha baktırmadım adetim bitti normalde 4-5 günde tam biterdi adetim ama 8 gün olacak sadece 2-3 gün normal adet gördün kalan 5 gündür sürekli kahverengi lekelenmem var. Sizce neden olabilir ??bir önceki kimyasal da öyle bişey yaşamadım betam sıfırlandı mı hiç bakmadım acaba beta değerim mi düşmedi? Sizcee??
Düşmemiş olabilir kimyasal gebelikte benim de reglim 10 sürmüştü, korkutmak istemem ama kendiliğinden sonlanmamıştı ve kürtaj olmuştum beta hcg 150 ye çıkmıştı

Düşmemiş olabilir kimyasal gebelikte benim de reglim 10 sürmüştü, korkutmak istemem ama kendiliğinden sonlanmamıştı ve kürtaj olmuştum beta hcg 150 ye
Benim betam 8 in yukarısına bile çıkmadı sonra adet oldum zaten inşallah öyle bir durum değildir ya🙏Allah hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Benim betam 8 in yukarısına bile çıkmadı sonra adet oldum zaten inşallah öyle bir durum değildir ya🙏Allah hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Siz tekrar baktırın değerinize ters giden bir durum varsa önlem almak lazım

Salı günü beta hcg 13 çıkmıştı adetim 1 gün geçmişti dün ise adet oldum tekrar kan verdim beta 9 a düşmüş doktor düşük dedi sizce hamile kalmak için sıkıntı olur mi bi daha ki ay yine hamile kalır mıyım çabuk acaba. Yada bir ay bekleyeyim mi. Kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak yada düşük sonrası hamile kalmak kolay olur mu yada neden böyle oldu çok korkuyorum bilgisi olan var mı
Ben de aynı şeyi yaşadım 7-8ay sonra hamile kalabildim

Düşmemiş olabilir kimyasal gebelikte benim de reglim 10 sürmüştü, korkutmak istemem ama kendiliğinden sonlanmamıştı ve kürtaj olmuştum beta hcg 150 ye çıkmıştı
Bende ocak ayında geçirmiştim çook zordu . 4 gün adetik gecikmisti hemen kan testi verdim 356 cikti beta degerim havalara uçmuştuk doktorda 1 hafta sonra gel dedi tam 10 gun sonra kahve lekelenmem ile adet olmuştum tabi ben ağla ağla kendime gelememiştim. Sonra bi hap verdi bana kurtaj yapmayalim cok gencsin diye temizlenmisti . Kimyasal gercekten cok farkli bir durum ama hemen hamile kalamadim hala beklemedeyim. Degerlerinizi doktor kontrol etmesi lazim 2 gun sonra kan vermistim 150 ye dusmustu deger sonra sıfırı görmüştük. 3 ay korun dedi bana sonra devam ettik ama hemen olmuyor herkes ayni seyi diyordu dusuk sonrasi hamileliktir diye nasip iste zamani var

Back
X