Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Slakra

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
643
En iyi cevaplar
1
346
18
27
Merhaba kızlar ben 5 aylık evliyim. Bu ay hamile kaldım. Adetime bir hafta kala öğrendim o gece rüyamda gördüm annemlerdeydim eve koşarak gelip test aldım iki tane. Yaptım ve silik çizgi çıktı eşim evde değildi çığlık çığlığa ağladım mutluluktan nefes alamıyordm resmen hemen en yakınlarım arayıp söyledim. Ardından kan testi verdim acilde değerim 18 çıktı. İki gün sonra 28 sağlık ocağındaki doktor daha henüz küçük olduğu için az artış var dedi ama benim içim rhat değildi. Pzt tekrar gel dedi Pzt akşamı benim lekelenmem başladı acile gittim değerim 51 olmuştu ama doktor kimyasal gebelik olabileceğini söylediğinde dünyam başıma yıkıldı çünkü iki kart artması gerektiğini zaten biliyordum ve artmiyordu. Eve geldim ve sabaha kadar ağladım. Sonra isyan etmeyi bırakıp Rabbım den sagliklisini istedim. Bi gün geçince sabah mide bulantısı kusma ve kanamasyla beraber düşük yaptım. Değerim. 9.5oldu.simdi umutlarım bu ayda. Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok az da olsa annelik duygusu çok guzeldiiii..

Aynısını bende yaşadım ama üzülme sağlıklı gebelik olsa düşmezdi dedi bana dr ve ileride sorun olurdu dedi bat geçince 8.gün evde test yaptım tek çizgi çıktı 12.gün klomen yazsın diye gittim Aralık ayında klomen kullandım kanamam olunca kimyasal gebelik olabilir dedi dr bana düşer dedi ve düştü 18.91 den 18.26 sonrada 0.01 e düştü Allah en uygun zamanda verir inşaAllah yeterki sabret canım

Teşekkür ederim. Ne kadar süre sonra hamile kaldın?

Zor canım evet ama Allah daha kötülerinden korusun ben 8 haftalıkken boş gebelik yüzünden düşük yaptım kese vardı ama içinde bebek yoktu maalesef. Kürtaj olmama gerek kalmamıştı ama ben o kadar çok üzgündüm ki anlatamam sonra hep düşündüm ki insanlar 9 ay taşıyo da ölü doğurmak zorunda kalıyo yani çok daha kötü durumda olan annelerimiz var o yüzden Allahıma artık hayırlısını vermesi için dua ediyorum şimdi yine hamileyim varsa yaşıycak canı zaten yaşıycak. Kolay değil ama üzmemeye çalış kendini

Çok haklısın. Aynılarını düşündüm ilk gün çok üzgündum ama simdi şükrediyorum hem kaybettiğim Bebegim hem kendim için. Rabbım herseyin hayırlısını versinnnnn Kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmmm

Hepimiz canım inşallah yeter ki kafana takıp
stres yapma stres yaparsan hamile kalamazsın. Hamile kalınca da doktorunu bilgilendir ki alınıcak önlemler varsa alsın. Benim doktorum ilk gebelikler genelde düşük ile sonlanır demişti ki bunu sonra biçok doktordan duydum.

Yok şuan iyiyim Gayet oluruna bıraktım. Ne zaman olursa ozaman razıyım :)

Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsn uzulme kimyasaldan hemen sonra gebe kaldim ben genelde sans daha yuksek oluyor izulme dua et

Kanamanız ne renkti. Kahverengi gibi mi açık kırmızı gibimiydi. Sizle aynı şeyleri yaşıyorumda hemen hemen sormak istedim. Benimde değerim 22 çıktı. Kahverengi akıntım var sürekli

Günaydın canım oyle gezerken gördüm hemen paylaşmak istedim gecen ay sat 15 subat ti ben beklenen adete bir hafta kala cok silik ikinci çizgiyi gördüm 10 gibi bir deger cikti 3 gun icinde beklenen adete kadar 16 gibi bir degerden beklenen adet gunu 4 e dystu ve kanamam başladı doktorum kimyasal dedi uc yasindaki kizima hamile kalmadan iki ay öncede beta degerim 104 den hızla düşerek bir gun gece sonlandi bu ayda yine adetime bir hafta kala cift cizgi ve kanda 11.10 la ogrendim cok duzenli artarak keseyi beklenen adet gunumde gördüm dun yine gittim kesrm 8 mm olmus yani tecrübelerim ve gorduklerim kimyasal gebrlikten sonra gebe kalmak daha kolay oluyor kaldıki kizimin dogumundan sonra hamile kakmamin cok zor hatta imkansız oldugu soylenmusti cok yorgun ve perisan bir rahmin var demisti doktor 4 yil hic korunma olmamasına ragmen kalamadim aşılama yup bebek klomen hepsi basaridiz oldu ben artik son kez daha anne olma hayalimden vazgevmistim ki gecen ay kimyasali yasadim cok imutlandim kimyasal da olsa gebe kalabiliyordum ve ardindan yine hamileyim gayet de normal görünüyor tabi hala kaygılarım var sende rahat ol ben cok kisa sürede yeniden hamile kalacağından eminim

Kanamanız ne renkti. Kahverengi gibi mi açık kırmızı gibimiydi. Sizle aynı şeyleri yaşıyorumda hemen hemen sormak istedim. Benimde değerim 22 çıktı. Kahverengi akıntım var sürekli
Koyu kahve ve parmak kalınlığında geliyordu günde 2/3 ped değiştiriyordum sol tarafıma bişiler vuruyorlardı sanki ağrım soldaydı geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…