- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 35
- Konu Sahibi Canan_mehtap
Kızlar kısır olan biri kimyasal gebelik geçirirmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama sadece kanda yükseliyor değer tam hamilelik oluşmuyorkiHayır,geçirmez
gebelik oluşması için sağlıklı sperm ve sağlıklı yumurta gerekli kısırlık durumu sağlıklı yumurta olmamasından kaynaklanıyor zaten belki de dediğinizde haklı olma payınız olabilir sağlıksız yumurta olduğu için kimyasal geçiredebilir böyle diyince benimde kafam karışmadı değilAma sadece kanda yükseliyor değer tam hamilelik oluşmuyorki
gebelik oluşması için sağlıklı sperm ve sağlıklı yumurta gerekli kısırlık durumu sağlıklı yumurta olmamasından kaynaklanıyor zaten belki de dediğinizde haklı olma payınız olabilir sağlıksız yumurta olduğu için kimyasal geçiredebilir böyle diyince benimde kafam karışmadı değil![]()
Biraz araştırdım ama pek birşey yok bir doktora danışmak çok daha iyi olabilir bu konuda
Gidicem Cumartesi günü canim umarım bişeyim yokturBiraz araştırdım ama pek birşey yok bir doktora danışmak çok daha iyi olabilir bu konuda![]()
İnsallah bakalım dr muayene edince hemen anlar mı sizce hangi testleri yaparSonuçta sperm ve yumurta dölleniyo kısırlık olsa hiç bisey olmaz yumurtalıkları kaliteleştirmek için bir çok yol var
Canım kısırlık bir çok anlama geliyor ama kısır kadında yumurta erkekte sperm bulunmaz kimyasal gebelikte bir şekilde yumurta dölleniyor sağlıklı olmadığı İÇİN vücut tarafından dışarıya atılıyor ama istisnaysa bilemem normal şartlarda mümkün değil .İnsallah bakalım dr muayene edince hemen anlar mı sizce hangi testleri yapar
Aklıma takıldı canim galiba pat diye olsun istiyorum ama her bünye bir değilCanım kısırlık bir çok anlama geliyor ama kısır kadında yumurta erkekte sperm bulunmaz kimyasal gebelikte bir şekilde yumurta dölleniyor sağlıklı olmadığı İÇİN vücut tarafından dışarıya atılıyor ama istisnaysa bilemem normal şartlarda mümkün değil .
Doktoramı gittin ne dediler canim anlayabilirmisin biraz kimyasal çok yaygınmış her kadında oluyormuş hemen hemenCanım ben yedi ay önce boş gebelikten kürtaj oldum geçen ay da kimyasal oldu kendiliğin düşük yaşadım benim de yumurtalıklarım çatlamıyor bitkisel kütler uygulamayı düşünüyorum ümitsizliğe kapılma Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin inşallah
Kimyasal yeni düşük oldu yarın kontrolüm var her kadının başına gelebilirDoktoramı gittin ne dediler canim anlayabilirmisin biraz kimyasal çok yaygınmış her kadında oluyormuş hemen hemen
Evet kısır tıbbı bir terim değil güzel anlattınız öğrendim bende fikirleri merak ettim tşk yorumunuz icinKisirlik tibbi bir terim mi bilmiyorum. 1 yilda saglikli gebelik elde edilemezse infertilite deniyor. Kisirdan anladiginiz asla cocugu olamaz demekse bence kimyasal gebelik gecirmemis ciftler dahi kisir olmayabilir. Yillarca denedikten sonra gebe kalanlar da var.
Evet ilk denemede kimyasal olunca ve ardından 2 ay deneyip olmayınca korkuyorum şuan benKimyasal yeni düşük oldu yarın kontrolüm var her kadının başına gelebilir
Doktora gidip yumurta takibi yaptırabilirsinEvet ilk denemede kimyasal olunca ve ardından 2 ay deneyip olmayınca korkuyorum şuan ben
Ovülasyon testi yapıyorum gerek var mı onaDoktora gidip yumurta takibi yaptırabilirsin
Merhaba, benimde 6 ay geçti kimyasal gebelik yaşadım. Artık karar verdim kontrol için bende gitmeyi düşünüyorum doktor araştırıyorum. Sonuçlarını paylaşırsan sevinirim . Arkadaşlara katılıyorum sonuçta bi döllenme oluyor. Doktor öyle demişti en azından çocuğunuz herhangi bir sorun olmadığını gösterir demişti içine ferah tut. Bende hemen olsun istiyorum çok nasihat dinledim ama olmuyor kafana takmaEvet ilk denemede kimyasal olunca ve ardından 2 ay deneyip olmayınca korkuyorum şuan ben