9 haftalık kalp durması yaşamıştım. Cytotec ile kendiliğinden düşürttüler. Eğer parça kalırsa kürtaj dediler. %10 parça kalma ihtimali var demişlerdi. Dedim hatta o yüzde 10 bile beni bulur bu işin sonu kürtaj. Nitekim öyle oldu. Yani demem şuyduki kürtajdan önce ilaç denendi bana hep. Çünkü kürtaj çok istenen bişey değil. Rahimi incelten hatta iyi yapılmazsa bebeğin tutunacağı yer alanını deforme eden birşeymiş. Bana öyle bilgi verilmisti. Aklınızda bulunsun diye bilgi vermek istedim. Bana gelince.. ben çok şükür sağlıklı bir doğum yapabildim
Kanda pıhtılaşma olduğu için iğne+coraspin vs..Ama yıllarıma mâl oldu doğru yönlendirilmemek. Hatta bunun için tekrarlayan kimyasal gebeliğin çözümünü buldum diye bir başlık açtım. Belki birilerine yol gösterir diye. Bu arada benimde dış gebeliğimde once bir lekelenme oldu. Sonra durdu. Aradan 20 gün geçti ben çok halsiz gibiydim test yaptım çift çizgi. Kan verdim 175 betahcg. Dr dedi 2 gün sonra tekrar ver. Oldu 196. Dediki bu dış gebelik ya da rahimde olmaması gereken bir yerde. Bunu ilaçla eritip,beta hcg takibi yapıcaz. Eğer sıfırlanmazsa kürtaj denmişti.Çok şükürde sıfırlanmıştı.