- 25 Temmuz 2024
- 293
- 100
- 23
- Konu Sahibi pembesekerimm
-
Betan iyice düşünce kanama başlarSelamlar kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi doktorlar
24 temmuz 71
26 temmuz 146
30 temmuz 183
31 temmuz 142
1 ağustos 114,95 beta sonuçlarım.
Kanama ağrı vs yok şuan. Tahmini ne zaman kanamam başlar? Pazar günü bir daha kan istediler.
kaça düşmesi bekleniyorBetan iyice düşünce kanama başlar
50 altı falan olumca mı başlar yoksa daha da düşmesi mi gerekiyorBeta düştükçe yavaş yavaş sökülür canımm
yarın tekrar kan vericem inşallah 1-2 güne başlarBenim 50 olunca başlamıştı sonrada sıfırlanmıştı
evet sıfırlanıyor ancak benim daha kanamam başlamadıSıfırlanıyor canım
Değişkenlik gösteriyor o aslında genelde 50 lerden aşağıya gelince kanama başlar ama 70 te de olabilir 30 da da yani değişebiliyorkaça düşmesi bekleniyor
o zaman daha 2-3 günüm var demektir. akıntım oluyor ama beyaz. kanamanın gelesi yokDeğişkenlik gösteriyor o aslında genelde 50 lerden aşağıya gelince kanama başlar ama 70 te de olabilir 30 da da yani değişebiliyor
Gelir inşallaho zaman daha 2-3 günüm var demektir. akıntım oluyor ama beyaz. kanamanın gelesi yok
evet maalesefGelir inşallahilk gebeliğiniz miydi
Canınız sağolsunevet maalesef
benim sağ tarafımdaki ağrı hala devam ediyor. kanama bitti parçalar et parçası vs düştü. lekelenmem başladı. bazen kahve bazen normal kanlı. ama bu sağ tarafımdaki ağrı ara sıra yokluyor. bu ne zaman geçerBenim 50 olunca başlamıştı sonrada sıfırlanmıştı
Merhabalar, inanın bilmiyorum. Bende olmamıştı yalnızca ilk 2 gün çok yoğun bir ağrım olmuştu regl ağrısı gibi, sonra geçmiştibenim sağ tarafımdaki ağrı hala devam ediyor. kanama bitti parçalar et parçası vs düştü. lekelenmem başladı. bazen kahve bazen normal kanlı. ama bu sağ tarafımdaki ağrı ara sıra yokluyor. bu ne zaman geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?