hic canını sıkma canım kimyasaldan sonra daha cabuk oluyor ben de eylül de geçirdim ekim de 4 gün gecikmeyle kanama başladı kimyasal dediler hcg 35 çıkmıştı ama adet kanamasıyla atıldı aralıkta hamile kaldım allah isteyen herkeze nasip etsin sağlıklı hamilelikler inşallah en kısa zaman da rabbim nasip eder sıkıntı etmeMerhaba arkadaşlar konu açmak ve açmamak arasında kaldım fakat sizlere de danışmak istedim. Ben Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim ve sonrasında şükür adet düzenim bozulmadan ertesi ay adet oldum sonra tekrar çalışmalara devam ettik ocakta da normalden 3 gün önce geldi kırmızılar bu ay 10. ay olmuyor benim gibi kimyasal gebelik geçirip sonrasında hamile kalanlardan destek istiyorum benimle paylaşır mısınız yaşadıklarınızı . Şimdiden çok teşekkür ederim. Rabbim tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin inşallah en kısa zamanda ...
Ben nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim 2 ay korundum aslında gerek yoktu ama hazır hissetmek için birazda. Sonra bikaç ay denedik olmadı kimisi diyor ki daha çabuk gebe kalınıyor ama bende öyle olmadı en son sogan kürünü denedim eylül ayında hamile kaldım şükürMerhaba arkadaşlar konu açmak ve açmamak arasında kaldım fakat sizlere de danışmak istedim. Ben Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim ve sonrasında şükür adet düzenim bozulmadan ertesi ay adet oldum sonra tekrar çalışmalara devam ettik ocakta da normalden 3 gün önce geldi kırmızılar bu ay 10. ay olmuyor benim gibi kimyasal gebelik geçirip sonrasında hamile kalanlardan destek istiyorum benimle paylaşır mısınız yaşadıklarınızı . Şimdiden çok teşekkür ederim. Rabbim tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin inşallah en kısa zamanda ...
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkürler rabbim bebeğinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah banada nasip eder inşallahhic canını sıkma canım kimyasaldan sonra daha cabuk oluyor ben de eylül de geçirdim ekim de 4 gün gecikmeyle kanama başladı kimyasal dediler hcg 35 çıkmıştı ama adet kanamasıyla atıldı aralıkta hamile kaldım allah isteyen herkeze nasip etsin sağlıklı hamilelikler inşallah en kısa zaman da rabbim nasip eder sıkıntı etme
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkürler Maşallah rabbim bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah soğan kürü ne zaman nasıl yapılıyo anlatabilirmisinBen nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim 2 ay korundum aslında gerek yoktu ama hazır hissetmek için birazda. Sonra bikaç ay denedik olmadı kimisi diyor ki daha çabuk gebe kalınıyor ama bende öyle olmadı en son sogan kürünü denedim eylül ayında hamile kaldım şükür
Ne demek canım tesekkür ederim. Adetten hemen sonra basladım 10 tün sabah aksam aç karnına yaptım. 1 soganı 4 e bölüp 2 bardak kaynamış suya atıyorsun 5 dakika kaynatıyorsun sonra da ılık bi şekilde içiyorsun. Ovulasyon testi de kullandım o ay 5 gün erken yumurtladım ve 1 hafta erken öğrendim gebeliğimiÖncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkürler rabbim bebeğinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah banada nasip eder inşallah
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkürler Maşallah rabbim bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah soğan kürü ne zaman nasıl yapılıyo anlatabilirmisin
Maşallah ya darısı başıma inşallah canım benimNe demek canım tesekkür ederim. Adetten hemen sonra basladım 10 tün sabah aksam aç karnına yaptım. 1 soganı 4 e bölüp 2 bardak kaynamış suya atıyorsun 5 dakika kaynatıyorsun sonra da ılık bi şekilde içiyorsun. Ovulasyon testi de kullandım o ay 5 gün erken yumurtladım ve 1 hafta erken öğrendim gebeliğimi
İnsallah canım benm kafana takılan veya sormak istediğin bi şey olursa özelden yaz cevaplarım Rabbim tüm isteyenlere nasip etain :)Maşallah ya darısı başıma inşallah canım benim
cok kotu degil mi tadi yaa ben bir gun icebildm oda zar zor.cok istiyorm yapmayo faydasi cok ama kokusu icin yapilcak bisey yok muNe demek canım tesekkür ederim. Adetten hemen sonra basladım 10 tün sabah aksam aç karnına yaptım. 1 soganı 4 e bölüp 2 bardak kaynamış suya atıyorsun 5 dakika kaynatıyorsun sonra da ılık bi şekilde içiyorsun. Ovulasyon testi de kullandım o ay 5 gün erken yumurtladım ve 1 hafta erken öğrendim gebeliğimi
Çok ta kötü değil aslında :) ilk baslarda zorlandım ama sonrasında alıştım çünkü herkes iyi geldiğini söylüyordu burnunu tutarak içmeyi deneyebilirsin başlarda ben öyle yapıyordum :)cok kotu degil mi tadi yaa ben bir gun icebildm oda zar zor.cok istiyorm yapmayo faydasi cok ama kokusu icin yapilcak bisey yok mu
oyle yaptim.burnumu tuttum mutfagin icinde bi ileri bi geri kostum tam tuvalete gidicekken kurabiye soktum agzima:))) ama adet olaym yapicam zar zor en azindan bir hafta olsada icicemÇok ta kötü değil aslında :) ilk baslarda zorlandım ama sonrasında alıştım çünkü herkes iyi geldiğini söylüyordu burnunu tutarak içmeyi deneyebilirsin başlarda ben öyle yapıyordum :)
Bence de başla umut Allahtan canım vesilesi olur belki :)oyle yaptim.burnumu tuttum mutfagin icinde bi ileri bi geri kostum tam tuvalete gidicekken kurabiye soktum agzima:))) ama adet olaym yapicam zar zor en azindan bir hafta olsada icicem
insallaj canim insallah yapcam kismetse vesile olsun banadaBence de başla umut Allahtan canım vesilesi olur belki :)
aynen bende gecen ay yasadim iki gun sonra adet gunim yani kanamanin basladigi gun.bekloyrm bakalm ayin onuna kadarda bekliycem insallah vardrBen de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da tutmazsa soğan kürünü kesin yapacağım
Aa hiç yapmıyor diyebilirim zaten pişmiş sogan çok kokmaz ki dişimi fırçalayıp çıkıyordum ben dışarıAy peki son soru ağız kokusu yapıyomu akşam çok problem değil ama sabah işe geliceğim için ?Kizil_kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?