Kimyasal gebelik yaşadığınızda neler oldu?

Klasik aynı ağrılar ve evet regl gecikmesi oluyor
Benim regl günüm yarın . Cumadan beri kahve lekelenmelerim ve aralarda çok az pembe lekelenmeler oluyor . Kasık ağrımda var ara ara . Gebe olmadığımı düşünüyoeum çünkü ğstüne görme değdkleri şey max 2-3 gün sürer ve dururmuş . Acaba dedim kimyasal vs olabilir mi

Gecen ay Ben bir gun adet gecikmesiyle kan aldirdim cmrtesi 17 cikti pazrtesi 12 ondan once agrilarim var sancili ama yerlesme zannediyordum, ama beta dusuyor dedi kimyasalmis sali gunu de kanama oldu dusuk’ oldu,

Canım ben 6 Şubat'ta kimyasal gebelik geçirdim, iki gün gecikiyordum bu ay, evde test yaptım hamileydim kan verdim 357 çıkmıştı, yani adet görmeden hamile kaldım, darısı başına inşallah 😇
Hayirli olsun😍🌸 bende gecen ay gecirdim, bu ay gobegime dogru gelen bir cekilme var agrimi dun aksam da oldu, suan daha iyiyim adetime 3 gun kaldi. Sizin belirtileriniz neydi?

Gecen ay Ben bir gun adet gecikmesiyle kan aldirdim cmrtesi 17 cikti pazrtesi 12 ondan once agrilarim var sancili ama yerlesme zannediyordum, ama beta dusuyor dedi kimyasalmis sali gunu de kanama oldu dusuk’ oldu,
Geçmiş olsun. Akıntınız var mıydı peki? Bir de sancınız regl kadar mı

Ağrınız, lekelenmeleriniz, regl gecikmesi vs yaşadınız mı?
Adet geçmişti sağlık ocağında beta vermiştim 12 cıkmıştı. İki üç gün sonra tekrar kan verdiğimde 2 bucuğa geri düşmüştü. Normalde 28-30 günde bi adet oluyosam o ay 52 güne cıktı. Nette yazıyo ki kimyasalı vücut kendi atar benim atmadı dr a gittim tekrar betam 2 bucuk geldi progesteron verdi kullanmaya başla adet gelince bırak demişti ilacı 2. Günü adet gelince bıraktım.

Adet geçmişti sağlık ocağında beta vermiştim 12 cıkmıştı. İki üç gün sonra tekrar kan verdiğimde 2 bucuğa geri düşmüştü. Normalde 28-30 günde bi adet oluyosam o ay 52 güne cıktı. Nette yazıyo ki kimyasalı vücut kendi atar benim atmadı dr a gittim tekrar betam 2 bucuk geldi progesteron verdi kullanmaya başla adet gelince bırak demişti ilacı 2. Günü adet gelince bıraktım.
Gebelik testinde çıkmamış mıudı peki

Bir de ağrınız regl ağrısı gibi miydi ? Lekelenme vs var mıydı

Hiç lekelenme olmadan betam sıfırlandı benim. Progestanın arkasından gelen adetim kimyasalı atarken cok ağrım oldu yani adet ağrısı falan değil başka bişeydi o hiç unutmam
Geçmiş olsun :( biz iki üç aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz . Geçen ay inanılmaz bi regl sancısı çektim ama gününde . Bu ay da regl öncesi son 5-6 gündür lekelenmelerim var ara ara kasık bacam ağırıs. Yarın regl günün. Acaba korunmasız ilişki sebebiyle hormonlarım mı değişiyor anlayamıyorum

Geçmiş olsun :KK43: biz iki üç aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz . Geçen ay inanılmaz bi regl sancısı çektim ama gününde . Bu ay da regl öncesi son 5-6 gündür lekelenmelerim var ara ara kasık bacam ağırıs. Yarın regl günün. Acaba korunmasız ilişki sebebiyle hormonlarım mı değişiyor anlayamıyorum
Evet bu da bi gerçek korunmayı bıraktığınız ilk birkaç ay spermin fizyolojisi rahim içi ph ını değiştirdiği için böyle olabiliyomuş. Bende yaşadım onu

Evet bu da bi gerçek korunmayı bıraktığınız ilk birkaç ay spermin fizyolojisi rahim içi ph ını değiştirdiği için böyle olabiliyomuş. Bende yaşadım onu
:( özellikle yumurtlama dönemi baya ilişki yaşadık hergün bazen günde 2 . Ama tutmuyor . Ancak ph ımı değiştirsin. Tutunma yok

:KK43: özellikle yumurtlama dönemi baya ilişki yaşadık hergün bazen günde 2 . Ama tutmuyor . Ancak ph ımı değiştirsin. Tutunma yok
Yani 35 yaş altıysanız 1 yıl
35 yaş üstüyseniz 6 ay kprunmasız ilişki istiyor doktorlar.
Eşim geçtiğimiz kasım ayında sperm testi verdi sonuçları normal geldi. Öyle sık üstüne düşüp de stres olmak istemedik. Ben daha yeni rahim filmi cekilicem. Bi cıcuğum var ama iki bucuk yıldır kardeş istiyoduk olmadı. Biraz nasip kısmet dedim rolantiye aldım ama bütün tahlil tetkik yapılıp öyle akışına bıraksaydım iyi olurmuş çünkü ilk sezaryenime bağlı tüplerde yapışıklık olabilir dendi. Hani ben sezaryen olalı 4 sene oldu. Herşeye bakılmalı ondan sonra akışa bırakışmalıymış bence

Yani 35 yaş altıysanız 1 yıl
35 yaş üstüyseniz 6 ay kprunmasız ilişki istiyor doktorlar.
Eşim geçtiğimiz kasım ayında sperm testi verdi sonuçları normal geldi. Öyle sık üstüne düşüp de stres olmak istemedik. Ben daha yeni rahim filmi cekilicem. Bi cıcuğum var ama iki bucuk yıldır kardeş istiyoduk olmadı. Biraz nasip kısmet dedim rolantiye aldım ama bütün tahlil tetkik yapılıp öyle akışına bıraksaydım iyi olurmuş çünkü ilk sezaryenime bağlı tüplerde yapışıklık olabilir dendi. Hani ben sezaryen olalı 4 sene oldu. Herşeye bakılmalı ondan sonra akışa bırakışmalıymış bence
31 yaşındayım ama 6 ayım dolunca giderim doktora bende rahim fülmi çektiririm son çarw. Çünkü normal hormon değerleri ve yumurtalıklar normaldi. Eşimde sperm testi bersin 6 ay dolunca

Back
X