Kimyasal gebelik yaşadım

Selocann26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
2
0
1
26
Kimyasal gebelik yaşadım beta hcg sıfırlandı ama ara ara kanamaların oldu ama bu iç çamaşırına bulaşan bisey değil ve adet tarihim geç ti neden böyle oldu böyle durum yaşayanlar var mi lütfen yardımcı olur musunuz corona dan dolayı hastaneye gidemiyoruz bir bilgi sahibi olan varsa lutfen yardımci olsun

Merhaba ayni durumu yeni yaşadım. Doktorum kimyasalda olsa gebe kalabilmen iyiye işaret dedi. Bundan sonra kendin gebe kalabilirsin dedi. Bir hafta sonra adet olursun dedi. Dedigi gibi oldu.Yanlız benim korkunç agrım var ayağa kalkamıyorum. Sizde de ağrı var mı?

Adet günüm geçmişti ama adetim geldi çok üzülmüştüm insan umutlanıyor adet günü geçince ama maalesef adetim oldu cok hevesliydik çok istiyorduk ağrılarım olmuştu adet günümden 2 3 gun öncesi zaten fazla sürmedi 3 gun fln sürmüştür ama baya kanamam oldu onun öncesinde adetim gelmediği günler test alıp yapmıştım negatif çıkınca zaten anlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…