Arkadaşlar Merhaba,aranızda kimyasal gebelik geçirdikten sonra tedavi göreniniz oldumu?Doktorunuz hangi tavsiyelerde bulundu ve sonuç aldınız mı?Şimdiden hepinize teşekkür ederim
Bi tedaviye gerek olduğunu duymadım canim tavsiye de vermiyorlar bazı doktorlara göre korunmak gerekiyormus 3 ay falan ama ben korunmadım hemen diğer ay hamile kaldim
Embriyonun rahme tutunamaması, rahimde dolanırken hcg yülseltmesi yavaş yavaş. Sonra da regl ile hcgnin sıfırlanması. Kese oluşmaz tutunamadıği için, kürtaj gerekmez. Bunu farketmeden bir çok kadın yaşayabilir. Hatta biz bunu farketmeyelim boşuna ümitlenmeyelim diye de 1 hafta regl gecikmeden kan ve idrar tahlili yapılması önerilmez.
Embriyonun rahme tutunamaması, rahimde dolanırken hcg yülseltmesi yavaş yavaş. Sonra da regl ile hcgnin sıfırlanması. Kese oluşmaz tutunamadıği için, kürtaj gerekmez. Bunu farketmeden bir çok kadın yaşayabilir. Hatta biz bunu farketmeyelim boşuna ümitlenmeyelim diye de 1 hafta regl gecikmeden kan ve idrar tahlili yapılması önerilmez.
Arkadaşlar Merhaba,aranızda kimyasal gebelik geçirdikten sonra tedavi göreniniz oldumu?Doktorunuz hangi tavsiyelerde bulundu ve sonuç aldınız mı?Şimdiden hepinize teşekkür ederim
Merhaba malesef bunun için bir tedavi yok sebebi için de kan pıhtılaşma testi, genetik testler , sperm dna testi vs bir sürü teferruatlı testler var eğer bir sorun varsa da tüp bebekle sağlıklı embriyoyu doktorlar seçerek yerleştiriyorlar kaliteli embriyo olsun diye ama bunları şuan hiç ama hiç düşünmeyin çünkü ben de ağustosta kimyasal geçirdim üstüne boş gebelik geçirdim kürtaj oldum buna rağmen doktorum bu testler için erken olduğunu söyledi ben üst üste iki defa olduğu için ve süreçten çok yıprandığım için yaptıracağım o ayrı ama 1 defa kimyasal gebelik ile bunları düşünüp hiç kendinizi üzmeyin kimyasal gebelik yaşayan kadın sayısı o kadar ama o kadar fazla ki ben de yaşayınca öğrendim.. hatta kimyasal üstüne hızlıca sağlıklı gebelik elde edip doğuran çok kadın var… hiç kafanıza takıp canınızı sıkmayın bir sonraki gebeliğiniz sağlıklı gebelik olur inşallah